milczacy Napisano 17 Maja 2018 Autor Share Napisano 17 Maja 2018 (edytowane) Zbiorniki wymagały polakierowania 4 kolorami i pierwsze kalki położone. Kładą się dobrze, reagują na płyny. Mam nadzieję, że współpraca z nimi będzie pomyślna Edytowane 13 Listopada 2018 przez milczacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 13 Listopada 2018 Autor Share Napisano 13 Listopada 2018 I kolejne zdjęcia warsztatowe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 14 Listopada 2018 Share Napisano 14 Listopada 2018 Hej, Widzę, że uruchomiłeś masową produkcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 14 Listopada 2018 Autor Share Napisano 14 Listopada 2018 Trochę wstyd przyznać, ale ilość odbywa się kosztem jakości Wkrótce jednak mam zamiar wrzucić na warsztat coś bardziej wymagającego. I będzie to albo F-117 z blaszkami lub Tomcat z Twoimi dodatkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 30 Listopada 2018 Autor Share Napisano 30 Listopada 2018 Na warsztat przyleciał jednak F-117 I porównanie modelu Dragona (po lewej) do Revell'owego produktu F-117-podobnego (po prawej) Model jako taki jest banalny, coś jednak czuję, że z blaszkami nie będzie tak 'hop siup' A zatem - do dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 30 Listopada 2018 Share Napisano 30 Listopada 2018 O qrcze, blaszki w tej skali?! Jak ty sobie z nimi radzisz? Rozumiem, że będziesz kleił CA, a czym je wycinasz? Podobają mi się twoje prace. F 117 mam w 72-ce lata temu sklejony. Nie pamiętam czy Revell czy Italerii ale kształtem przypomina ten Revella. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 30 Listopada 2018 Autor Share Napisano 30 Listopada 2018 2 minuty temu, burzatg napisał: O qrcze, blaszki w tej skali?! Jak ty sobie z nimi radzisz? Rozumiem, że będziesz kleił CA, a czym je wycinasz? Podobają mi się twoje prace. F 117 mam w 72-ce lata temu sklejony. Nie pamiętam czy Revell czy Italerii ale kształtem przypomina ten Revella. Bardzo dziękuję za dobre słowo Blaszki wycinam końcówką skalpela, faktycznie muszę tylko bardzo uważać, żeby nie poleciały "w kosmos" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 1 Grudnia 2018 Share Napisano 1 Grudnia 2018 Możesz oświecić mnie, kto jest producentem blaszek? Czy też to twoje dzieło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 1 Grudnia 2018 Share Napisano 1 Grudnia 2018 Takie blaszki robi tylko Shelf Oddity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 18 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2018 Troszkę zaniedbałem tutejszy warsztat, a tymczasem biedaczyna dalej cięta i przeszczepiana. Przeszczep kokpitu z modelu Revell'a Kilka blaszek już wkleiłem Stabilizatory pionowe również 'pokrojone' Muszę przyznać, co dość oczywiste , że blaszki Shelf Oddity pasują wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 26 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2018 I małą aktualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 3 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2019 Niedługo koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 5 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2019 F-117 skończony -> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi