makinen Napisano 12 Września 2018 Share Napisano 12 Września 2018 Fajne te wózki obładowane. Czy to już wyczerpuje temat LRDG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 12 Września 2018 Share Napisano 12 Września 2018 Zapowiada się kapitalnie. Co to za blaszki do Chevroletów? edit: sorry, już zobaczyłem na wcześniejszym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 12 Września 2018 Share Napisano 12 Września 2018 Fajna kolekcja. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 12 Września 2018 Share Napisano 12 Września 2018 Miałeś do czynienia, z modelem italerowskiego jeepa? Mam w zamyśle pewien projekt, ale nie wiem czy faktycznie Tamyia bije jakością model makaroniarzy. Oczywiście wątek oglądam i kibicuję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 13 Września 2018 Autor Share Napisano 13 Września 2018 Serwusik. Fajne te wózki obładowane. Czy to już wyczerpuje temat LRDG? Tak miało być...ale chyba sobie ulepię jeszcze jednego Chevroleta z dodatkami od Black Doga i w innej konfiguracji uzbrojenia z karabinem ppanc. Ale czas pokaże. I temat LRDG zostanie zamknięty. Co do SAS mam w zamyśleniu ulepić jeszcze już powojenne dwie Pink Pantery, jedna z dodatkami Legenda a druga z BD, Land Rovera 110 z Accurate armour i Land Rover ASAS z Hobby Bosa z wykorzystaniem konwersji BD. No i chodzi mi po głowie ten w całości żywiczny merc od BD...ale trochę się boję... Fajna kolekcja. Podoba mi się. Dziękuję Miałeś do czynienia, z modelem italerowskiego jeepa? Mam w zamyśle pewien projekt, ale nie wiem czy faktycznie Tamyia bije jakością model makaroniarzy. Oczywiście skleiłem oba modele i włochów i japończyków. Z oboma mi się dobrze pracowało, nie mam zastrzeżeń co do Itki, przy odrobinie samozaparcia może wyjść fajny model z tego zestawu Pozdrawiam Do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 14 Października 2018 Autor Share Napisano 14 Października 2018 Serwusik. Lecimy dalej, troszkę blaszek, troszkę żywic. Do następnego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 14 Października 2018 Share Napisano 14 Października 2018 Ładnie, fajne te ciężarówki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 21 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2018 Serwusik. Mimo niesprzyjających okoliczności i wiatru w oczy modele zostały ukończone: Zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 21 Grudnia 2018 Share Napisano 21 Grudnia 2018 Nie no sztos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi