zbiegu Napisano 19 Kwietnia 2018 Share Napisano 19 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam po bardzo "dłuuuugiej" przerwie. Model przedstawia egzemplarz zdobyczny przejęty przez amerykanów w okolicach Lesinii (org. Lesinia) w barwach co najmniej nietypowych, czemu taki? Bo mam dość robienia kolejnych oliwkowych Mustangow, szaro zielonych Spitfire-ów czy tez juz calkiem nudnych współczesnych szaraków. Model to pudełkowy "edek" w wersji A5. Mam nadzieje ze zdjecia sie otwieraja, dawno nic nie wklejałem. Edytowane 10 Stycznia 2019 przez zbiegu linki do zdjec nie dzialaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 Kwietnia 2018 Share Napisano 20 Kwietnia 2018 Fw-190 w takim bardzo nietypowym malowaniu mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 21 Kwietnia 2018 Share Napisano 21 Kwietnia 2018 Mnie też się podoba, bardzo przyjemna odmiana od standardowych Foczek. Kalki pudełkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 21 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2018 A zapomniałem dodać że model co prawda pudełkowy ale kalki obce. Kalki to Karaya Jeszcze mnie ten żółto czerwony kusi tym bardziej że mam model "Edka" A-8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 21 Kwietnia 2018 Share Napisano 21 Kwietnia 2018 Czysto techniczne pytanie: Czy obecność zbiornika pod kadłubem nie wykluczała jednocześnie montażu tych małych przykadłubowych osłon podwozia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 21 Kwietnia 2018 Share Napisano 21 Kwietnia 2018 zbiegu - dziękuję za informację. Rzeczywiście wybrali ładne malowania. Żółty też jest ciekawy, bo gwiazda nie jest biała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 21 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2018 Czysto techniczne pytanie: Czy obecność zbiornika pod kadłubem nie wykluczała jednocześnie montażu tych małych przykadłubowych osłon podwozia? Racja ,moje niedopatrzenie juz urywam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi