PrzemoLPP Napisano 25 Maja 2018 Share Napisano 25 Maja 2018 Udało mi się zbudować to cudo, które Łukasz niedawno zaprojektował. Wszystko pasuje idealnie, czasem nawet nie trzeba było używać kleju. 275 elementów może odstraszać, ale moim zdaniem nie powinno. Budowa to sama przyjemność, jedynie polecam użycie dobrej lupy nagłownej i wyproszenie "carpet monstera" z pracowni. Początkowo chciałem oderwać zestawowego Clergeta ze zbudowanego wcześniej Camela i go zastąpić, ale ostatecznie zdecydowałem się na model sam w sobie - na gustownej podstawce, którą też można znaleźć w pudełku firmowym Taurusa. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 25 Maja 2018 Share Napisano 25 Maja 2018 Pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Maja 2018 Share Napisano 25 Maja 2018 Dzieło sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarmata73 Napisano 25 Maja 2018 Share Napisano 25 Maja 2018 Jak żywy, tzn. prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoLPP Napisano 5 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2018 Dziękuję za miłe słowa. A tu jeszcze kilka fotek Camela od Wingnut Wings z wymienionym silnikiem. Tak, tak, dostałem od Łukasza drugi egzemplarz i też udało się go bez problemów zbudować :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 5 Czerwca 2018 Share Napisano 5 Czerwca 2018 O, teraz wygląda lepiej, jakby żywiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi