Barthass Napisano 9 Marca 2008 Autor Share Napisano 9 Marca 2008 Mały update , no, powoli wszystko zmierza do ukończenia montażu : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 10 Marca 2008 Autor Share Napisano 10 Marca 2008 W ramach umilania czasu między updatami : http://pl.youtube.com/watch?v=i1ly0fk1Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 15 Marca 2008 Autor Share Napisano 15 Marca 2008 (edytowane) Wszystko zmierza do Happy Endu Myślę, że za tydzień rozpoczne malowanie: Edytowane 23 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 Z czego jest zrobiona lina holownicza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 15 Marca 2008 Autor Share Napisano 15 Marca 2008 Nylonowy sznurek z zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 Piękny - podoba mi się mnogość detali na bryle, ciekawie to będzie wyglądało po pomalowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 23 Marca 2008 Autor Share Napisano 23 Marca 2008 No cóż, montaż nieuchronnie idzie do końca. Jeszcze tylko parę detali i finisz. Oto ostatnie fotki nie pomalowanego Achzarita : Oczywiście jak zawsze czekam na wszelkie komentarze i uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 26 Marca 2008 Autor Share Napisano 26 Marca 2008 Szybki update : Zacząłem malowanie, jak widać jeszcze sporo przede mną w tej kwestii Sporo niedomalowanych miejsc , w paru miejscach doszlifować co nieco no i wyretuszować , : Jakoś na początku przyszłego tygodnia przewiduję Happy End . Potem zabieram się za ZSU 23 4M w syryjskich barwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 30 Marca 2008 Autor Share Napisano 30 Marca 2008 Zwyczajowo post pod postem :0 Myślałem, że skończę jeszcze w tym tygodniu, jednak z braku czasu postępy są marne więc sam nie wiem kiedy skończę, na szybko pstryknąłem tą fotkę : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Czemu niektóre elementy są czerwone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 30 Marca 2008 Autor Share Napisano 30 Marca 2008 Izraelczycy tak mają, i wszelkie zaczepy i inne takie pierdółki malują na czerwono, co by w razie potrzeby można było je szybko znaleść. Nie jest to regułą na wszystkich pojazdach, ale ja postanowiłem to zrobić, co by urozmaicić model . Na dowód fotka : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 4 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Żeby nie było, że się obijam więc pokazuje efekt 3 godzin dzisiejszej pracy czyli chyba najbardziej rozpoznawalny element na Achzaricie czyli ... uwaga uwaga - siatkę, która zawieszona będzie na tylnym koszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek74 Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 mam nadzieje ze gaski nie sa na stale, niestety sa odwrotnie zalorzone- ale modelik cymes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 4 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2008 mam nadzieje ze gaski nie sa na stale Na szczęście nie. Na razie są zdjęte na czas malowania , kurcze nawet nie zwróciłem na to uwagi Dzięki za poprawienie mojego błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Zwisu z gąsienic też trochę zlikwidujesz? Bo teraz to jednak jest za duży. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 4 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Zwisu z gąsienic też trochę zlikwidujesz? Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 5 Maja 2008 Autor Share Napisano 5 Maja 2008 Żeby nie było, że temat umarł pokazuje fotki czego ostatnio dokonałem, niestety czasu i chęci na skończenie modelu brak , także dokonałem niewiele- przybrudziłem zawieszenie i pomalowałem gąski ( nie jest to jeszcze w 100% gotowe ): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 Super Ci wychodzi. Czekamy na dalsze relacje z prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 Kurcze taka sztuka, a dopiero teraz to zobaczyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 6 Maja 2008 Autor Share Napisano 6 Maja 2008 O kurcze, więc ktoś jeszcze tu zagląda Dzięki za doping, na koniec miesiąca postaram sie skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 Model zapowiada się świetnie . Chyba nie doczytałem- możesz zdradzić ta baza to jaki kolor? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 6 Maja 2008 Autor Share Napisano 6 Maja 2008 Kolor bazowy to mieszanka Medium Sea Grey 049 i Tank Green 011 z Vallejo, proporcje ilości farb dobierane "na oko" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 O kurcze, więc ktoś jeszcze tu zagląda Zagląda, zagląda, bardzo fajna konstrukcja ale troche mocniejszy wash by się przydał na nadwoziu. Pozdrawiam Dumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 6 Maja 2008 Autor Share Napisano 6 Maja 2008 ale troche mocniejszy wash by się przydał na nadwoziu. Heh, na kadłubie nie ma jeszcze washa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 17 Maja 2008 Autor Share Napisano 17 Maja 2008 Coś tam porobiłem w wolnym czasie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi