Taki Jeden Napisano 1 Lipca 2018 Share Napisano 1 Lipca 2018 Pszypadek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 1 Lipca 2018 Share Napisano 1 Lipca 2018 hehehe ciekawe kto to projektował...obstawiam przetarg albo konkurs na szczycie ...chleb ze solą, zespoły pieśni i tańca, akademia, okolicznościowe upominki, odczyty, potem seta w dzienniku, czasem mam wrażenie że jestem w latach 70. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 1 Lipca 2018 Share Napisano 1 Lipca 2018 ...chleb ze solą, zespoły pieśni i tańca, akademia, okolicznościowe upominki, odczyty, potem seta w dzienniku, czasem mam wrażenie że jestem w latach 70. de javu czy jakoś tak to się nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 1 Lipca 2018 Share Napisano 1 Lipca 2018 I 300 pasażerów czekających na koniec tych dożynek... No ale lot w świeżo poświęconym samolocie, na mokrych siedzeniach i w zapachu kadzidła wynagradza wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek_talin Napisano 26 Lutego 2019 Share Napisano 26 Lutego 2019 W dniu 1.07.2018 o 21:23, jerzype napisał: hehehe ciekawe kto to projektował...obstawiam przetarg albo konkurs na szczycie ...chleb ze solą, zespoły pieśni i tańca, akademia, okolicznościowe upominki, odczyty, potem seta w dzienniku, czasem mam wrażenie że jestem w latach 70. Nie tylko ty masz takie wrażenie. Teraz również zaczyna się licytacja na programy socjalne, jak za komuny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Lutego 2019 Autor Share Napisano 26 Lutego 2019 40 minut temu, jacek_talin napisał: Nie tylko ty masz takie wrażenie. Teraz również zaczyna się licytacja na programy socjalne, jak za komuny! Tylko bez polityki proszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raf Napisano 26 Lutego 2019 Share Napisano 26 Lutego 2019 Polityka jest rozsądną troską o dobro wspólne .Co w tym złego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 26 Lutego 2019 Autor Share Napisano 26 Lutego 2019 Polityka to temat na inne fora i tyle. Trzymajmy się z dala od tego, bo ta tematyka nic nie wnosi do modelarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 26 Lutego 2019 Super Moderator Share Napisano 26 Lutego 2019 a ja poproszę o spokój, temat malowanie, podoba się/ nie podoba, wiadomo kwestia gustu a o tym się nie dyskutuje, politykowanie zostawić sobie na domowe zacisze lub dział do tego przeznaczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi