jerzype Napisano 1 Lipca 2018 Napisano 1 Lipca 2018 hehehe ciekawe kto to projektował...obstawiam przetarg albo konkurs na szczycie ...chleb ze solą, zespoły pieśni i tańca, akademia, okolicznościowe upominki, odczyty, potem seta w dzienniku, czasem mam wrażenie że jestem w latach 70. Cytuj
Taki Jeden Napisano 1 Lipca 2018 Napisano 1 Lipca 2018 ...chleb ze solą, zespoły pieśni i tańca, akademia, okolicznościowe upominki, odczyty, potem seta w dzienniku, czasem mam wrażenie że jestem w latach 70. de javu czy jakoś tak to się nazywa Cytuj
Mariucha Napisano 1 Lipca 2018 Napisano 1 Lipca 2018 I 300 pasażerów czekających na koniec tych dożynek... No ale lot w świeżo poświęconym samolocie, na mokrych siedzeniach i w zapachu kadzidła wynagradza wszystko. Cytuj
jacek_talin Napisano 26 Lutego 2019 Napisano 26 Lutego 2019 W dniu 1.07.2018 o 21:23, jerzype napisał: hehehe ciekawe kto to projektował...obstawiam przetarg albo konkurs na szczycie ...chleb ze solą, zespoły pieśni i tańca, akademia, okolicznościowe upominki, odczyty, potem seta w dzienniku, czasem mam wrażenie że jestem w latach 70. Nie tylko ty masz takie wrażenie. Teraz również zaczyna się licytacja na programy socjalne, jak za komuny! Cytuj
Grzes Napisano 26 Lutego 2019 Autor Napisano 26 Lutego 2019 40 minut temu, jacek_talin napisał: Nie tylko ty masz takie wrażenie. Teraz również zaczyna się licytacja na programy socjalne, jak za komuny! Tylko bez polityki proszę 1 Cytuj
raf Napisano 26 Lutego 2019 Napisano 26 Lutego 2019 Polityka jest rozsądną troską o dobro wspólne .Co w tym złego ? Cytuj
Grzes Napisano 26 Lutego 2019 Autor Napisano 26 Lutego 2019 Polityka to temat na inne fora i tyle. Trzymajmy się z dala od tego, bo ta tematyka nic nie wnosi do modelarstwa. Cytuj
Super Moderator Greif Napisano 26 Lutego 2019 Super Moderator Napisano 26 Lutego 2019 a ja poproszę o spokój, temat malowanie, podoba się/ nie podoba, wiadomo kwestia gustu a o tym się nie dyskutuje, politykowanie zostawić sobie na domowe zacisze lub dział do tego przeznaczony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi