adam215 Napisano 15 Czerwca 2018 Share Napisano 15 Czerwca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 16 Czerwca 2018 Share Napisano 16 Czerwca 2018 Jakie plany na ten model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 17 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2018 Spróbuję zrobić Urala z Syrii, bez liczenia śrubek, wymiana wieży i coś tam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 26 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 15 Lipca 2018 Autor Share Napisano 15 Lipca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 26 Lipca 2018 Autor Share Napisano 26 Lipca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 26 Lipca 2018 Share Napisano 26 Lipca 2018 Przepraczam, ale czy to bylo malowane pedzlem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 27 Lipca 2018 Autor Share Napisano 27 Lipca 2018 Nie, to nie było malowane pędzlem, pędzlem dopiero będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 5 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 6 Sierpnia 2018 Share Napisano 6 Sierpnia 2018 Szkoda, że taka ładna wieża spotyka się z tak tragicznymi kołami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 6 Sierpnia 2018 Share Napisano 6 Sierpnia 2018 Dzieli je kadłub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 6 Sierpnia 2018 Share Napisano 6 Sierpnia 2018 Dzieli je kadłub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 6 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2018 Szkoda, że taka ładna wieża spotyka się z tak tragicznymi kołami. Napisz więcej o tej tragedii. Dzieli je kadłub Enten, dowcipasek jesteś, szkoda że poza pisaniem bzdur niewiele potrafisz (i nie będziesz potrafił), ale to reguła każdego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 6 Sierpnia 2018 Share Napisano 6 Sierpnia 2018 Cieszy mnie zatem, że Ty wszystko potrafisz. Źle napisałem. Nie będę wchodził z Tobą w potyczki słowne. Powinienem napisać raczej "stary dobra robota! Działaj dalej!." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 6 Sierpnia 2018 Share Napisano 6 Sierpnia 2018 Szkoda, że taka ładna wieża spotyka się z tak tragicznymi kołami. Napisz więcej o tej tragedii. Zvezda przepakowała starego Dragona, koła mają strasznie grube kapsle oraz kanciasty kształt wyżłobień na śruby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 6 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2018 https://www.dishmodels.ru/wshowp.htm?p=3521&id=224347 Wiem że to stary Dragon, mam Tamke koła są lepsze, przekładał nie będę (i tak do wieży dołożyłem włazy) Zvezde dostałem, trzeba było coś z nią zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 6 Sierpnia 2018 Share Napisano 6 Sierpnia 2018 Ewentualnie, https://www.mojehobby.pl/products/Road-Wheels-for-T-72-90-MBT-Tanks.html Edit. Doczytałem że ma być wersja Uralowska. To te odpadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 6 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2018 Błędy i wypaczenia skryje bitewny kurz. Przerabiania tego modelu Zwezdy mam dość, słaby plastik, większość dodatków jest do Tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 9 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2018 Odciąłem kapsle i zeszlifowałem z grubości ile się dało, i tak musi zostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 9 Sierpnia 2018 Share Napisano 9 Sierpnia 2018 te kleksy z kamo dziwne wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 11 Września 2018 Autor Share Napisano 11 Września 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 15 Września 2018 Share Napisano 15 Września 2018 klawy modelik będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi