Jacko Napisano 24 Czerwca 2018 Share Napisano 24 Czerwca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdas Napisano 24 Czerwca 2018 Share Napisano 24 Czerwca 2018 Hahaha , dobre , żeby cokolwiek pokazać na paradzie to ściągnelim okręty z innych flot , to widać właśnie siłę naszej floty !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Czerwca 2018 Share Napisano 24 Czerwca 2018 Jacko - super foty przy okazji nieśmiało zapytam - EOSem cykasz czy jakiś inny wynalazek? jaki obiektyw? Nie wiem jaki dystans był ale całkiem niezła jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 24 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2018 Cykam takim trochę lepszym kompaktem, bo mi szkoda targać lustro w takie różne dziwne miejsca ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 25 Czerwca 2018 Share Napisano 25 Czerwca 2018 Cykam takim trochę lepszym kompaktem, bo mi szkoda targać lustro w takie różne dziwne miejsca ;) Czyli czym cykasz? Jaki to jest ten "trochę lepszy kompakt"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 25 Czerwca 2018 Share Napisano 25 Czerwca 2018 z danych pliku wychodzi że to SONY DSC-H400 a na 10 zdjęciu od góry to jaki to okręt i czyj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 25 Czerwca 2018 Share Napisano 25 Czerwca 2018 a na 10 zdjęciu od góry to jaki to okręt i czyj? To fiński FNS Hanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Czerwca 2018 Share Napisano 25 Czerwca 2018 Hamman - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 26 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2018 Jeszcze taki filmik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi