SAW Napisano 18 Lipca 2018 Share Napisano 18 Lipca 2018 Wstawiam linka do wirtualnego spaceru po naszym Mi 24. Jest fajna możliwość zobaczenia szczegółów http://wingseurope.eu/panoramy/mi24/mi24.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 18 Lipca 2018 Share Napisano 18 Lipca 2018 Fajne Trzeba pstrykać bo niedługo husarze znikną :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 20 Lipca 2018 Share Napisano 20 Lipca 2018 Fajneeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 20 Lipca 2018 Share Napisano 20 Lipca 2018 O, piknik w Nowym Targu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 11 Sierpnia 2018 Share Napisano 11 Sierpnia 2018 Super sprawa, szkoda, że swojego skończyłem, pewnie wiele by pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KayFranz Napisano 28 Lipca 2020 Share Napisano 28 Lipca 2020 Obywatele! Czy ma ktoś lub może podrzucić link do DOBREGO* zdjęcia napisów na lewej burcie 739 z sylwetką husarza? Chodzi o ten biały napis z logotypami pod dwoma ostatnimi oknami. ----- * DOBRE - czyli na tyle czytelne, że da się odtworzyć jego wizerunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KayFranz Napisano 30 Lipca 2020 Share Napisano 30 Lipca 2020 Dzięki. I finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi