Mariucha Napisano 29 Lipca 2018 Share Napisano 29 Lipca 2018 Ostatnia wersja P.11c Mirage Hobby w 1:48. Wiem, że blachy od Parta i karabiny. Coś jeszcze warto dokupić? Brać od razu jakieś kalki Techmodu? Jakie jakościowo są pudełkowe kalkomanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 30 Lipca 2018 Share Napisano 30 Lipca 2018 Poszukaj nieprodukowanej już żywicy z Attack Squadron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 30 Lipca 2018 Share Napisano 30 Lipca 2018 Zgadza się. Silnik z Attack Squadron robi robotę. Pudełkowe kalki o ile wiem drukował właśnie Techmod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 30 Lipca 2018 Share Napisano 30 Lipca 2018 Pudełkowe kalki o ile wiem drukował właśnie Techmod. Zależy w którym modelu i w której edycji - te nowsze jedenastki (zazwyczaj z białym metalem zamiast żywic) mają już kalki drukowane w Mirażu a nie w Techmodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 30 Lipca 2018 Share Napisano 30 Lipca 2018 Ja kupiłbym przede wszystkim tablicę od Yahu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 30 Lipca 2018 Autor Share Napisano 30 Lipca 2018 Yahu tak, oczywiście. Nos i silnik to są rzeczy o których często słyszę, ale co w takim razie z blachami okaptowania, które daje Part? Są złe/trudne/niemożliwe? Silnik natomiast, poprawcie mnie, jeśli się mylę, widoczny jest chyba po wpuszczeniu endoskopu pod pierścień... Kalki dokupię z innego powodu. Teraz musiałbym dać podskrzydłowy 666, a kto wie, kto to będzie kiedyś tam oglądał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 30 Lipca 2018 Share Napisano 30 Lipca 2018 Nos i silnik to są rzeczy o których często słyszę, ale co w takim razie z blachami okaptowania, które daje Part? Są złe/trudne/niemożliwe? Silnik natomiast, poprawcie mnie, jeśli się mylę, widoczny jest chyba po wpuszczeniu endoskopu pod pierścień... Nie, coś tam widać http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=60959&start=15. Co do blach, to według mnie szkoda zabawy z nimi, po to, żeby skomponować je z zestawowym klocem udającym silnik. A żywica SA jest rozwiązaniem efektownym i z całą pewnością prostszym. Teraz musiałbym dać podskrzydłowy 666, a kto wie, kto to będzie kiedyś tam oglądał... No, Zły nie śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi