makinen Napisano 1 Sierpnia 2018 Share Napisano 1 Sierpnia 2018 Obejrzałem ten film kilka razy, przeczytałem książkę Luttrell'a. Zapoznałem się też z publikacjami nt operacji Red Wings. Wymyśliłem sobie taką scenkę. Murphy/Dietz/Luttrell/Axelson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 2 Sierpnia 2018 Share Napisano 2 Sierpnia 2018 Fajny pomysł - podstawka płaska z kamieniami czy zbocze ? , nie dałeś rzutu z boku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 2 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2018 Raczej płaska. Teraz Ty mnie oświeć, jak to obsadzić drobną zielenią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 2 Sierpnia 2018 Share Napisano 2 Sierpnia 2018 Nie czytałem, nie oglądałem... ale podoba się... Napisz w paru zdaniach co przedstawia dioramka..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 2 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2018 No to koniecznie obejrzyj i przeczytaj. Wszystko będziesz wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 2 Sierpnia 2018 Share Napisano 2 Sierpnia 2018 Raczej płaska. Teraz Ty mnie oświeć, jak to obsadzić drobną zielenią... A co tam chcesz posiać ? Coś tam z filmu pamiętam acz niedokładnie, ale kojarzę że był las i górki skałki trochę jak u nas ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 2 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2018 Mchy i porosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 2 Sierpnia 2018 Share Napisano 2 Sierpnia 2018 Mchy i porosty Mech u siebie (na tych "szopach") robiłem z sody spożywczej, klejonej na wikol i zabarwianej farbami olejnymi , a porosty to drobna trawka i jakieś własne znaleziska z parku i łąki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek18tw Napisano 2 Sierpnia 2018 Share Napisano 2 Sierpnia 2018 Akurat oglądałem ten film całkiem niedawno, nawet go recenzowałem u siebie na blogu. Świetny pomysł na dioramkę, choć chyba jeszcze niedokończona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 3 Sierpnia 2018 Share Napisano 3 Sierpnia 2018 Popatrzę popatrzę bo przypomina mi coś znajomego Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 12 Sierpnia 2018 Share Napisano 12 Sierpnia 2018 Świetnie się ta praca zapowiada, a film Ocalony - “Lone Survivor” bogaty w inspirujące scenki. Czekam i podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 14 Września 2018 Share Napisano 14 Września 2018 Nawet odstrzelone palce u Dannego Dietza zrobione?Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 14 Września 2018 Autor Share Napisano 14 Września 2018 Nawet odstrzelone palce u Dannego Dietza zrobione?Super. No ba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 15 Września 2018 Share Napisano 15 Września 2018 Mi w tym filmie tylko Wahlberg jako Marcus Luttrell nie pasował, za kurduplowaty. Zresztą prawdziwy Luttrell zagrał tam epizodyczną rolę i widać, że to na serio kawał chłopiska. Jak mi Piotrku zdradzisz, jakie to są dokładnie figurki, to sobie coś podobnego wykombinuję. Może moment jak wycofywali się (czyt. spadali na łeb, na szyję) z urwiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 15 Września 2018 Autor Share Napisano 15 Września 2018 Master Box 35193 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 30 Września 2018 Share Napisano 30 Września 2018 Zajebiste , podoba mi się bardzo , Czytałem i oglądałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi