makinen Napisano 1 Sierpnia 2018 Napisano 1 Sierpnia 2018 Obejrzałem ten film kilka razy, przeczytałem książkę Luttrell'a. Zapoznałem się też z publikacjami nt operacji Red Wings. Wymyśliłem sobie taką scenkę. Murphy/Dietz/Luttrell/Axelson Cytuj
hiwis Napisano 2 Sierpnia 2018 Napisano 2 Sierpnia 2018 Fajny pomysł - podstawka płaska z kamieniami czy zbocze ? , nie dałeś rzutu z boku ;) Cytuj
makinen Napisano 2 Sierpnia 2018 Autor Napisano 2 Sierpnia 2018 Raczej płaska. Teraz Ty mnie oświeć, jak to obsadzić drobną zielenią... Cytuj
mandrivecs Napisano 2 Sierpnia 2018 Napisano 2 Sierpnia 2018 Nie czytałem, nie oglądałem... ale podoba się... Napisz w paru zdaniach co przedstawia dioramka..! Cytuj
makinen Napisano 2 Sierpnia 2018 Autor Napisano 2 Sierpnia 2018 No to koniecznie obejrzyj i przeczytaj. Wszystko będziesz wiedział. Cytuj
hiwis Napisano 2 Sierpnia 2018 Napisano 2 Sierpnia 2018 Raczej płaska. Teraz Ty mnie oświeć, jak to obsadzić drobną zielenią... A co tam chcesz posiać ? Coś tam z filmu pamiętam acz niedokładnie, ale kojarzę że był las i górki skałki trochę jak u nas ;) Cytuj
hiwis Napisano 2 Sierpnia 2018 Napisano 2 Sierpnia 2018 Mchy i porosty Mech u siebie (na tych "szopach") robiłem z sody spożywczej, klejonej na wikol i zabarwianej farbami olejnymi , a porosty to drobna trawka i jakieś własne znaleziska z parku i łąki ;) Cytuj
piotrek18tw Napisano 2 Sierpnia 2018 Napisano 2 Sierpnia 2018 Akurat oglądałem ten film całkiem niedawno, nawet go recenzowałem u siebie na blogu. Świetny pomysł na dioramkę, choć chyba jeszcze niedokończona? Cytuj
jureczek Napisano 3 Sierpnia 2018 Napisano 3 Sierpnia 2018 Popatrzę popatrzę bo przypomina mi coś znajomego Powodzenia Cytuj
megapol Napisano 12 Sierpnia 2018 Napisano 12 Sierpnia 2018 Świetnie się ta praca zapowiada, a film Ocalony - “Lone Survivor” bogaty w inspirujące scenki. Czekam i podziwiam. Cytuj
Grzegorz Grabowski Napisano 14 Września 2018 Napisano 14 Września 2018 Nawet odstrzelone palce u Dannego Dietza zrobione?Super. Cytuj
makinen Napisano 14 Września 2018 Autor Napisano 14 Września 2018 Nawet odstrzelone palce u Dannego Dietza zrobione?Super. No ba! Cytuj
Grzegorz Grabowski Napisano 15 Września 2018 Napisano 15 Września 2018 Mi w tym filmie tylko Wahlberg jako Marcus Luttrell nie pasował, za kurduplowaty. Zresztą prawdziwy Luttrell zagrał tam epizodyczną rolę i widać, że to na serio kawał chłopiska. Jak mi Piotrku zdradzisz, jakie to są dokładnie figurki, to sobie coś podobnego wykombinuję. Może moment jak wycofywali się (czyt. spadali na łeb, na szyję) z urwiska Cytuj
Spawacz Napisano 30 Września 2018 Napisano 30 Września 2018 Zajebiste , podoba mi się bardzo , Czytałem i oglądałem . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi