jaxiu Napisano 27 Sierpnia 2018 Share Napisano 27 Sierpnia 2018 Niedawno ukończyłem kolejną zapalniczkę Tym razem padło na M4A1 1:48 Tamiya. Czołg w wersji i malowaniu z Włoch z 1944 roku Do zestawu dorzuciłem figurantów od Tamiyi, trochę żywic od Legend, blaszek od Parta i lufy od Abera (więcej grzechów nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GenKamyk Napisano 27 Sierpnia 2018 Share Napisano 27 Sierpnia 2018 Super malowanie, wyplowienia są naprawdę pierwsza klasa. Blaszki i detal robią robotę! Jedynie zacieki z prawej strony kadłuba wydają się zbyt powtarzalne, ale model jest top! Masz jakieś fotki z warsztatu? Jak robiłeś te rozjaśnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 27 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2018 Malowałem jedną warstwą farby. Całe cieniowanie wynika z zastosowania techniki Black & White na podkładzie. link do warsztatu http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=61699 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 27 Sierpnia 2018 Share Napisano 27 Sierpnia 2018 Oznaczenia zastosowałeś z instrukcji do modelu, czy znalazłeś jakieś fotki oryginalnego pojazdu? Pytam o tą "4" na tyle wieżyczki i brak oznaczeń rejestracyjnych "U.S.A ........" na bokach kadłuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 27 Sierpnia 2018 Share Napisano 27 Sierpnia 2018 Oznaczenia zastosowałeś z instrukcji do modelu Z instrukcji - schemat "A" (z box'art-u) - tank no.4, A Company, 751st Tank Battalion, 5th Army, Italy, October 1944 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Sierpnia 2018 Share Napisano 27 Sierpnia 2018 Podoba mi się. Jak już ktoś pisał, to kurzenie na bokach trochę schematycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi