MiCK Posted August 27, 2018 Share Posted August 27, 2018 Beaufightera spotkałem pierwszy raz przy grze Ił-2 Sturmovik, od razu mi się spodobał. Troszkę ponad miesiąc temu walcząc ze sobą pół dnia by nie jechać prosto po pracy do modelarskiego... po paru godzinach siedzenia w domu pojechałem Początkowo miał być pomalowany według pudełka w malowanie z Birmy ale po nałożeniu nieudanych białych pasów (w upale farba zasychała bardzo szybko) odstawiłem go na kilka dni a gdy wróciłem to postanowiłem malować go w kolorach afrykańskich, od początku wakacji chciałem takie malowanie mieć i wiedziałem że albo teraz albo nie zdążę przed wrześniem. Kalkomanie oczywiście pozostały z pudełka zatem model reprezentuje alternatywną linię czasową. Z nowych technik i chemii dla mnie było cieniowanie i brudzenie, wyszło jak wyszło, zupełnie inny niż wszystkie moje modele ale sam nie wiem, chyba wolę czystsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted August 27, 2018 Share Posted August 27, 2018 Tylko ja nie widzę zdjęć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiCK Posted August 27, 2018 Author Share Posted August 27, 2018 U mnie widać wszystkie, 10 jest. Zaraz zerknę co mogło pójść nie tak. Nie widzę nic co mogłoby sprawić aby zdjęcia były niewidoczne, wszystko wygląda tak samo jak przy moim temacie z SM.79, sam też widzę zdjęcia. Na telefonie zdjęcia także się wszystkie wyświetlają... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted August 27, 2018 Share Posted August 27, 2018 Teraz jest ok zdjęcia widać..Elegancki model. Fajnie wygląda.On jest pędzlem malowany? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiCK Posted August 27, 2018 Author Share Posted August 27, 2018 Tak, pędzlem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted August 27, 2018 Share Posted August 27, 2018 Tym bardziej duży plus.Mimo że z alternatywnej link czasowej Jeszcze tylko spytam jakimi farbami kolega maluje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiCK Posted August 27, 2018 Author Share Posted August 27, 2018 Emaliami Humbrola, rozcieńczanymi z Nitro za 4 zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted August 27, 2018 Share Posted August 27, 2018 Bardzo ładny Beaufighter, brudzenie bardzo fajne takie nienachalne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts