MiCK Napisano 27 Sierpnia 2018 Share Napisano 27 Sierpnia 2018 Beaufightera spotkałem pierwszy raz przy grze Ił-2 Sturmovik, od razu mi się spodobał. Troszkę ponad miesiąc temu walcząc ze sobą pół dnia by nie jechać prosto po pracy do modelarskiego... po paru godzinach siedzenia w domu pojechałem Początkowo miał być pomalowany według pudełka w malowanie z Birmy ale po nałożeniu nieudanych białych pasów (w upale farba zasychała bardzo szybko) odstawiłem go na kilka dni a gdy wróciłem to postanowiłem malować go w kolorach afrykańskich, od początku wakacji chciałem takie malowanie mieć i wiedziałem że albo teraz albo nie zdążę przed wrześniem. Kalkomanie oczywiście pozostały z pudełka zatem model reprezentuje alternatywną linię czasową. Z nowych technik i chemii dla mnie było cieniowanie i brudzenie, wyszło jak wyszło, zupełnie inny niż wszystkie moje modele ale sam nie wiem, chyba wolę czystsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Sierpnia 2018 Share Napisano 27 Sierpnia 2018 Tylko ja nie widzę zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiCK Napisano 27 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2018 U mnie widać wszystkie, 10 jest. Zaraz zerknę co mogło pójść nie tak. Nie widzę nic co mogłoby sprawić aby zdjęcia były niewidoczne, wszystko wygląda tak samo jak przy moim temacie z SM.79, sam też widzę zdjęcia. Na telefonie zdjęcia także się wszystkie wyświetlają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Sierpnia 2018 Share Napisano 27 Sierpnia 2018 Teraz jest ok zdjęcia widać..Elegancki model. Fajnie wygląda.On jest pędzlem malowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiCK Napisano 27 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2018 Tak, pędzlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Sierpnia 2018 Share Napisano 27 Sierpnia 2018 Tym bardziej duży plus.Mimo że z alternatywnej link czasowej Jeszcze tylko spytam jakimi farbami kolega maluje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiCK Napisano 27 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2018 Emaliami Humbrola, rozcieńczanymi z Nitro za 4 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Sierpnia 2018 Share Napisano 27 Sierpnia 2018 Bardzo ładny Beaufighter, brudzenie bardzo fajne takie nienachalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi