marek d Napisano 17 Września 2018 Share Napisano 17 Września 2018 Problem w tym że nie ma żadnych kalkomanii do takich Greków. Mogę się pozbyć greckiego zestawu kalkomanii z Kinetica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 18 Września 2018 Share Napisano 18 Września 2018 Mogę tylko przyłączyć się do pojękiwań - dlaczego nie było warsztatu!? Świetne wykonanie, jak zawsze zresztą w Twoich modelach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Semtex Napisano 18 Września 2018 Share Napisano 18 Września 2018 Bardzo mi się podoba detal i wykończenie szczególnie że to 72. Prawdziwy Egejski Duch. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xspace Napisano 19 Września 2018 Share Napisano 19 Września 2018 Piękna f-16-tka, greckie camo moim zdaniem najładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi