Yamamoto Napisano 14 Czerwca 2020 Share Napisano 14 Czerwca 2020 Ja również jestem fanem japońskiej marynarki wojennej ale coś mi sie wydaje ze w tym temacie wszystko umarło śmiercią naturalną bo gdy patrzę na datę ostatniego postu to..... a szkoda bo zapowiadało sie bardzo ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Czerwca 2020 Share Napisano 14 Czerwca 2020 niestety chyba warsztat zdechł Szkoda bo początek był całkiem niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tihs Napisano 11 Września 2020 Share Napisano 11 Września 2020 (edytowane) warsztat pewnie ma się dobrze, chłopak sobie dalej składa po swojemu, bo o to w tym chodzi. po takich komentarzach tez bym zwątpił w sens "konstruktywnej krytyki" wstyd Panowie, bo model ladny i autorowi zapału nie braknie. Edytowane 11 Września 2020 przez tihs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 13 Września 2020 Share Napisano 13 Września 2020 @tihsTwój nick czytany wspak to przypadek czy manifestacja ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi