Jakx Napisano 24 Września 2018 Share Napisano 24 Września 2018 (edytowane) ... Edytowane 12 Maja 2019 przez Jakx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 24 Września 2018 Share Napisano 24 Września 2018 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 25 Września 2018 Autor Share Napisano 25 Września 2018 Podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 25 Września 2018 Share Napisano 25 Września 2018 Bardzo fajnie wyszło - napisz coś więcej jak zrobiłeś reflektory Szkoda tylko, że przy okazji tych wszystkich przeróbek nie wymieniłeś tej 'łukowatej' osłony znajdującej się zaraz przed wieżą - na moje oko jest nieco za gruba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 26 Września 2018 Share Napisano 26 Września 2018 ciekawa konstrukcja. Fajny model Swietne gąski !! Fajne kamo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 26 Września 2018 Share Napisano 26 Września 2018 Taki fajny ala panzer II.to CO ,ŻE ZE SZWECJI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 26 Września 2018 Autor Share Napisano 26 Września 2018 (edytowane) Dzięki Panowie! Bardzo fajnie wyszło - napisz coś więcej jak zrobiłeś reflektory Lampy "wyrzeźbiłem" ze stożkowej części wypraski - miejsce gdzie ramka przechodzi w element modelu. Lampy to kulki silikonowe z woreczków pochłaniających wilgoć. Szkoda tylko, że przy okazji tych wszystkich przeróbek nie wymieniłeś tej 'łukowatej' osłony znajdującej się zaraz przed wieżą - na moje oko jest nieco za gruba. Faktycznie, teraz jak to wypomniałeś, widzę, że mogłem się nad nią pochylić Pozdrawiam, Jakx Edytowane 30 Września 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 27 Września 2018 Share Napisano 27 Września 2018 Świetnie wyszedł! Jeśli te kolory są potwierdzone to musze przyznać że świetny wzór malowania mu zapodałeś Bardzo ciekawy i cieszący oko maluch. Bardzo ładnie postarzony a to nie łatwe w tej skali. Uwaga tylko jedna, zrobiłbym drucianą poręcz. No ikoniecznie jakaś podstawka bo od niedawna uważam że pięknie wykonane 72 tracą bez podstawek:) Super praca w pięknej i wymagającej skali. Te zapiecia z tyłu to blacha zestawowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 27 Września 2018 Autor Share Napisano 27 Września 2018 fajnie, że się podoba. Nie, cały tył to moja sprawka. Pozdrawiam, Jakx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 6 Października 2018 Autor Share Napisano 6 Października 2018 (edytowane) oooo Edytowane 16 Kwietnia 2019 przez Jakx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 7 Października 2018 Share Napisano 7 Października 2018 Śliczna podstaweczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi