voseba Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 fotki, fotki, fotki, my chcemy wyrazne fotki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Coś mi się wydaje że ta rama jest krzywa ?? A co do tych poprzeczek, to mogłeś najpierw zrobić wszystkie poprzeczki a potem to zacząć składać bo tak to nie ciekawie może wyjść :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Siemka Bardzo Ci kibicuje ponieważ sam właśnie skończyłem robić ramę do dafa od tandemu, jednak niestety muszę się zgodzić z mikim że wygląda ona na krzywą (być może to wina fotki) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 No,no,no.Ciekawy projekt.Życze sukcesów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 Ostatnio porobiłem trochę przy wnętrzu. Jest to dopiero poczatek prac więc, bądzcie wyrozumiali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Ciekawie to zaczyna wyglądać, nawet ładnie wygląda czerwona wykładzina. Będzie można więcej powiedzieć jak skończysz deskę. Pozdr. eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 11 Marca 2009 Autor Share Napisano 11 Marca 2009 Mam prośbę, ma ktoś moze zdjęcia zawieszenia kabiny, i jakie sa mniej więcej wymiary cześci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 15 Marca 2009 Autor Share Napisano 15 Marca 2009 Odłożyłem wnętrze na jakiś czas i zająłem się tylnym zawieszeniem, są to początki, ale zawsze kawałek do przodu... P.S. Sory za jakość fotek, ale przed chwilą robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Wygląda fajnie, ale sprawdzałeś czy koła po nałożeniu na piasty nie bedą odstawały na boki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Tego czegoś po wewnętrznej stronie tarczy nie powinno być. Zdjęcie pochodzi ze strony daf.com http://www.daf.com/SiteCollectionDocuments/daf_broch_xf_hq_gb.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 16 Marca 2009 Autor Share Napisano 16 Marca 2009 tornado sprawdzałem i koła nie odstają na boki, są tak samo umieszczone jak te od Italeri voseba dzięki za to zdjęcie, wiem co poprawić, bo to na którym sie wzoruje tego nie pokazało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 14 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2009 Troche mnie nie bylo. Za dużo nie zrobiłem,ale zawsze cos do przodu, w niedziele zapodam fotki. Mam pytanie z jakiego materiału zrobić chłodnice tak żeby wyglądała realistycznie??? Bo ja narazie to mam w planach giąć papier co 1 mm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 24 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2009 Ostatnio bardzo długo mnie nie było, ale w końcu znalazłem trochę czasu na aktualizację. Za dużo nie zdziałałem , gdyż nie miałem czasu z różnych powodów, ale zawsze coś do przodu. Dobra koniec gadania, lecimy z fotkami SS-y(początek): Boczek od drzwi z lewej strony: Wnętrze: Element zawieszenia kabiny: Początek prac nad chłodnicą: Narazie to by było na tyle. w najbliższym czasie zbyt dużo nie zrobie bo wybieram sie na wakacje By odpocząć od wszystkiego:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 Za bardzo płaskie te SS ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 22 Lipca 2009 Share Napisano 22 Lipca 2009 Za bardzo płaskie te SS ;) No zgadzam sie z pawłem mogą dziwnie wyglądać. Jak możesz to weź to zmień. Choć jest możliwość że to wina foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 2 Października 2009 Autor Share Napisano 2 Października 2009 Czas odkurzyć trochę ten temat. Za dużo nie zrobiłem ze względu że zrobiłem sobie trochę przerwy, a potem miałem dużo nauki.Zrobiłem mocowanie belki pod zderzak, przedniego resoru oraz tą belkę. P.S. Sory za jakośc zdjęć, ale robiłem je na szybko. Postaram się zrobić lepsze jak skończe drugie mocowanie i zamontuje je w ramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 16 Października 2009 Autor Share Napisano 16 Października 2009 Powoli do przodu.Nie rozpisuje sie dużo , tylko daję fotki: Przydałaby mi się wasza opinia na temat moich postępów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Widzę, że sobie całkiem nieźle radzisz z tym wszystkim Mam małe ale co do wykończenia wnętrza, ale to rzecz gustu. Jestem pod wrażeniem tych wszystkich przeróbek z tym że mam nadzieję, że tam wyrównasz parę rzeczy i zaszpachlujesz co nieco Nie wiem czy nie podłapie parę Twoich rozwiązań w swoim Volvie Życzę powodzenia w dalszych pracach Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 22 Listopada 2009 Autor Share Napisano 22 Listopada 2009 Ostatnio porobiłem troche przy tylnim zawieszeniu. Fotki: Sory za jakość fotek, ale robilem przy sztucznym świetle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi