Aleksander z Zalasu Napisano 12 Listopada 2018 Share Napisano 12 Listopada 2018 Witam. Śmigłowiec PZL SW-4 w malowaniu jedynego zarejestrowanego w Polsce prywatnego egzemplarza. Na ostatnim zdjęciu razem ze swym starszym (jeśli chodzi o model, ale młodszym w rzeczywistości) bratem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 12 Listopada 2018 Share Napisano 12 Listopada 2018 Eeee no ....fajniutki,ciekawe malowanko.......ja mam na razie wojskowego zrobionego...zresztą jest na forum...))). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Listopada 2018 Share Napisano 12 Listopada 2018 Oba śmigłowce bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Listopada 2018 Share Napisano 12 Listopada 2018 Mi się podoba malowanko tego drugiego, czyli SP-SWN. Proszę o więcej fotek! Sam mam na nie chęć w 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander z Zalasu Napisano 12 Listopada 2018 Autor Share Napisano 12 Listopada 2018 25 minut temu, Grzes napisał: tego drugiego, czyli SP-SWN Ten drugi jest na forum, ma swoją galerię i niedokończony warsztat (nie dokończyłem ze względu na mały incydent związany ze skróceniem na pile tarczowej palców). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 12 Listopada 2018 Share Napisano 12 Listopada 2018 Pamiętam go jak latał na ukraińskich blachach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi