sjr Napisano 3 Grudnia 2018 Share Napisano 3 Grudnia 2018 Witam, Skrobię sobie na warsztacie w.w Heinkela 111 H-6 od Hasegawy Do samoloty nabyłem zestaw blaszek wnętrza od edka i pojawił się pierwszy problem. Wg instrukcji edka pod nogami na stanowisku bombowym wkleić należy dwa wskaźniki jak na poniższym foto: i w sumie wszystko byłoby OK gdyby nie to że w podłodze od Hase nie ma otworu, i wklejenie wskaźników od spody wydaje się bezsensowne... pytanie do znawców tematu, co z tym fantem zrobić i jak powinno być? wycinać otwór w podłodze? Za wszystkie wskazówki będę wdzięczny, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 3 Grudnia 2018 Share Napisano 3 Grudnia 2018 wycinać! Z przdu też by trzeba było wyrzezać ten kawałek plastiku. Może są blaszki z całą tą ramą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 3 Grudnia 2018 Share Napisano 3 Grudnia 2018 Czy pytasz o zestaw Eduard 49 245? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 3 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2018 (edytowane) mam ten zestaw: https://www.eduard.com/store/Aircraft-and-helicopters/1-72/He-111H-6-1-72.html?lang=1&cur=0 już ogarnąłem, to rozłożone stanowisko strzeleckie, będzie trzeba dorobić jakieś płótno i będzie git. Edytowane 3 Grudnia 2018 przez sjr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Grudnia 2018 Share Napisano 4 Grudnia 2018 tak w ogóle poza tematem - przeładowywanie magazynków na takim stanowisku to porażka... a jeszcze podczas prowadzenia ognia to już w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi