Michał G. Napisano 4 Grudnia 2018 Share Napisano 4 Grudnia 2018 Witam, Poszukuję osoby, która wykonałaby mi za odpłatnością model Ił-a 62M w skali 1:144 w barwach PLL LOT z powierzonych materiałów. Miałby to być prezent dla pilota, więc szukam kogoś, kto mi to wykonana ładnie i rzetelnie :-) Proszę o oferty na skrzynkę. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 4 Grudnia 2018 Share Napisano 4 Grudnia 2018 (edytowane) Polecam kolegę kowal76 - robił już taki model. Edytowane 4 Grudnia 2018 przez milczacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Semtex Napisano 4 Grudnia 2018 Share Napisano 4 Grudnia 2018 Zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 5 Grudnia 2018 Share Napisano 5 Grudnia 2018 Polecę kolegę milczący. Ma równie bogate doświadczenie w wskazanej materii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 10 Grudnia 2018 Share Napisano 10 Grudnia 2018 W dniu 2018-12-04 o 16:12, milczacy napisał: Polecam kolegę kowal76 - robił już taki model. Dzięki za polecenie :). Miło mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi