Matthew Napisano 5 Grudnia 2018 Share Napisano 5 Grudnia 2018 (edytowane) Witam! Może ktoś z Was wykonuje podstawki/gablotki modelarskie na wymiar? Chodzi mi o drewniane podstawki i gablotki z pleksi. Nie chce mi się z tym cackać, bo nie mam za bardzo miejsca i czasu. Ewentualnie słyszał ktoś o jakimś solidnym sklepie? Chodzi mi o coś takiego: Z góry dzięki za wszelaką pomoc. Edytowane 5 Grudnia 2018 przez Matthew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 5 Grudnia 2018 Share Napisano 5 Grudnia 2018 Witam do moich mniejszych i wiekszych dioram robilem gablotki ze szkla ( 2-3 mm ) Najpierw kupowalem ramki do obrazkow 20x30 30x 40 cm i pod te ramki zamawialem u pani szklarz ( ! ) ramki o koniecznej wysokosci. Byly klejone chyba jakims silikonem ale sa OK Pani zrobila i ladnie wyczyscila szklo wchodzi dokladnie do srodka ramki Spsob drugi: Pod te ramki docinalem sklejke na wymiar axb plus 0,5 cm dookola i sklejalem z ramka Szklo bylo wtedy wieksze i wchodzilo dookola ramki Szklo jest lepsze niz Plastik , bo sie nie elektryzuje i nie rysuje !!! Obojetnie czym bys nie wyczyscil plastiku - rysy sie zrobia Cena jednej ramki ok 50 zl Pozdrawiam Bravo112 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi