Marudek Napisano 7 Grudnia 2018 Share Napisano 7 Grudnia 2018 Witam, Zapraszam do obejrzenia kolejnego mojego pływadełka w skali 1:144 A tak wygląda "moja flota 144" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 7 Grudnia 2018 Share Napisano 7 Grudnia 2018 Gratulacje , ręczna robota , skala . Temat , kiedyś czytałem o Wilczurze . Teraz mogę go zobaczyć w miniaturze . Tak trzymać . Pozdrawiam Hello PS A ten drugi większy to kto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 7 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2018 Hej, Ten drugi to ORP Nurek którego zrobiłem w zeszłorocznym jesiennym konkursie MW. Link do warsztatu i do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Grudnia 2018 Share Napisano 7 Grudnia 2018 Wilczur wyszedł bardzo ładnie. Podziwiam taką dłubaninę w tak małej skali. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 7 Grudnia 2018 Share Napisano 7 Grudnia 2018 Kawał modelarstwa. Oklaski :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 7 Grudnia 2018 Share Napisano 7 Grudnia 2018 Godzinę temu, Marudek napisał: Ten drugi to ORP Nurek którego zrobiłem w zeszłorocznym jesiennym konkursie MW. Link do warsztatu i do galerii. Dziękuję , przeczytałem . Jak mogłem nie wiedzieć , że to Nurek . Ciekawą dyskusją zakończył się warsztat . Masz już plan na następny Wielki mały okręt ? Pozdrawiam Hello PS Jak zobaczę , że ktoś klei sztukasa który zatopił Nurka - "ostemplujo lewo ręko". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 7 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2018 Tak, następna będzie HMCS Snowberry. Mieliśmy z kolegą Kvaot robić od podstaw kuter żaglowy Alert, ale na razie temat będzie nieco bardziej 'lajtowy' bo co najmniej 80% będzie z pudła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 7 Grudnia 2018 Share Napisano 7 Grudnia 2018 Ok będę zaglądał . Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kvaot Napisano 30 Grudnia 2018 Share Napisano 30 Grudnia 2018 Super się komponuje z Nurkiem Lecę po klej żelowy i będziemy zaczynać zabawę ze Snowberry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi