spiton Napisano 14 Grudnia 2018 Share Napisano 14 Grudnia 2018 Taki vintydzowy model. Zestaw wiadomo. Raczej słabe NOVO. ale miał coś w sobie, co mnie pociągało. Zobaczyłem kiedyś zdjęcie Mastera z sześcioma rakietami. Co prawda z innym silnikiem, ale co tam ,_)) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 14 Grudnia 2018 Share Napisano 14 Grudnia 2018 Całkiem fajnie wyszedł ten wintydż. Te zadrapania na skrzydłach to forma waloryzacji? Kalkomanie były oryginalne NOVO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2018 Tak, zadrapania na skrzydłach to forma waloryzacji ,-))). Nie należy tego modelu traktować zbyt poważnie. Po prostu takie dziwne kawałki plastiku często mnie pociągają koniecznością piłowania itp ,-)) A potem sie okazuje, że żeby je fajnie skończyć, to by trzeba włożyć kupę pracy, której wkładać mi sie nie chce, a lepiej model skończyć, niz skazywać na wieczne leżenie w szufladzie w stanie niedokończonym. Tak, że przepraszam za słabe wykonanie, ale model jest moim zdaniem przez te rakietki dosyć zabawny ,_) i warty mino wszystko pokazania. Taka paraolimpiada modelarska ,_))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Grudnia 2018 Share Napisano 14 Grudnia 2018 Dawniej tak się modele robiło. Ładnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 14 Grudnia 2018 Share Napisano 14 Grudnia 2018 Demoludy... Jak zobaczyłem w tytule NOVO, to po prostu musiałem to zobaczyć, jest dobrze 9 godzin temu, spiton napisał: ale model jest moim zdaniem przez te rakietki dosyć zabawny ,_) Przy Twoich zdolnościach do "whatif-ów", mógłbyś jeszcze jakąś sondę do tankowania (np. od A 7 ) wszczepić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2018 what if powiadasz....,-)) Nie miałem tylko silnika od Blenheima na zbyciu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi