spiton Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 Taki vintydzowy model. Zestaw wiadomo. Raczej słabe NOVO. ale miał coś w sobie, co mnie pociągało. Zobaczyłem kiedyś zdjęcie Mastera z sześcioma rakietami. Co prawda z innym silnikiem, ale co tam ,_)) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreGG24 Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 Całkiem fajnie wyszedł ten wintydż. Te zadrapania na skrzydłach to forma waloryzacji? Kalkomanie były oryginalne NOVO? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted December 14, 2018 Author Share Posted December 14, 2018 Tak, zadrapania na skrzydłach to forma waloryzacji ,-))). Nie należy tego modelu traktować zbyt poważnie. Po prostu takie dziwne kawałki plastiku często mnie pociągają koniecznością piłowania itp ,-)) A potem sie okazuje, że żeby je fajnie skończyć, to by trzeba włożyć kupę pracy, której wkładać mi sie nie chce, a lepiej model skończyć, niz skazywać na wieczne leżenie w szufladzie w stanie niedokończonym. Tak, że przepraszam za słabe wykonanie, ale model jest moim zdaniem przez te rakietki dosyć zabawny ,_) i warty mino wszystko pokazania. Taka paraolimpiada modelarska ,_))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 Dawniej tak się modele robiło. Ładnie wyszedł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baas ArK Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 Demoludy... Jak zobaczyłem w tytule NOVO, to po prostu musiałem to zobaczyć, jest dobrze 9 godzin temu, spiton napisał: ale model jest moim zdaniem przez te rakietki dosyć zabawny ,_) Przy Twoich zdolnościach do "whatif-ów", mógłbyś jeszcze jakąś sondę do tankowania (np. od A 7 ) wszczepić ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted December 14, 2018 Author Share Posted December 14, 2018 what if powiadasz....,-)) Nie miałem tylko silnika od Blenheima na zbyciu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts