Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Taki vintydzowy model. Zestaw wiadomo. Raczej słabe NOVO. ale miał coś w sobie, co mnie pociągało. Zobaczyłem kiedyś zdjęcie Mastera z sześcioma rakietami. Co prawda z innym silnikiem, ale co tam ,_))

Master 01.jpg

Master 02.jpg

Master 03.jpg

Master 04.jpg

Master 05.jpg

Master 06.jpg

• Like 3
Napisano

Całkiem fajnie wyszedł ten wintydż. Te zadrapania na skrzydłach to forma waloryzacji? Kalkomanie były oryginalne NOVO?

Napisano

Tak, zadrapania na skrzydłach to forma waloryzacji ,-))). Nie należy tego modelu traktować zbyt poważnie. Po prostu takie dziwne kawałki plastiku często mnie pociągają koniecznością piłowania itp ,-)) A potem sie okazuje, że żeby je fajnie skończyć, to by trzeba włożyć kupę pracy, której wkładać mi sie nie chce, a lepiej model skończyć, niz skazywać na wieczne leżenie w szufladzie w stanie niedokończonym. Tak, że przepraszam za słabe wykonanie, ale model jest moim zdaniem przez te rakietki dosyć zabawny ,_) i warty mino wszystko pokazania. Taka paraolimpiada modelarska ,_)))

Napisano

Demoludy...  Jak zobaczyłem w tytule NOVO, to po prostu musiałem to zobaczyć, jest dobrze   :super:

9 godzin temu, spiton napisał:

ale model jest moim zdaniem przez te rakietki dosyć zabawny ,_)

Przy Twoich zdolnościach do "whatif-ów", mógłbyś jeszcze jakąś sondę do tankowania (np. od A 7 ) wszczepić   ;)

Napisano

what if powiadasz....,-)) Nie miałem tylko silnika od Blenheima na zbyciu.

MILESMasterIIDL852-GAAEEfittedwithRPairtoair.jpg

p638924315-3.jpg

p1565902168-3.jpg

• Like 1