Kvaot Napisano 28 Grudnia 2018 Share Napisano 28 Grudnia 2018 Witam! W końcu po wielu miesiącach pracy przerywanej często różnymi obowiązkami w końcu udało mi się ukończyć model Wilczura. Jest to moje pierwsze takie przedsięwzięcie w którym współpracuję z innym modelarzem na forum. Współpraca nauczyła mnie wielu ciekawych technik i zainteresowała budową modeli od podstaw. W międzyczasie udało mi się rozpocząć i skończyć parę projektów opartych o scrap building którymi wkrótce pochwalę się na forum. Budowa Wilczura z Marudkiem była bardzo ciekawym doświadczeniem i mam nadzieję na dalszą współpracę w przyszłości. Jakość zdjęć nie powala, jednak w tej chwili nie jestem w stanie zrobić nic lepszego. Dla porównania możecie z pewnością wkrótce spodziewać się galerii Marudka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 28 Grudnia 2018 Share Napisano 28 Grudnia 2018 Przejrzałem Twój warsztat i teraz galerię. Skupię się na samej budowie: projekt ciekawy, scratch na przyzwoitym poziomie. Ale pod kątem klejenia jest kiepsko. Praktycznie na każdym łączeniu elementów widać że pozalewałeś je klejem. A szkoda, bo w wielu miejscach samo dłubanie szło fajnie. A jak będzie czysto sklejone to się pochylimy nad malowaniem Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Grudnia 2018 Share Napisano 28 Grudnia 2018 Chociaż raz to nie ja bENdę ten ZŁY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kvaot Napisano 28 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2018 tak mnie ten CA wkurza, ale tak, należy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 29 Grudnia 2018 Share Napisano 29 Grudnia 2018 Model uważam za trudny nawet dla kogoś ze sporą ilością skraczu na koncie. Udało Ci się go zbudować i wyszło to całkiem dobrze. A kolejne na pewno będą jeszcze lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi