Mierzu Napisano 30 Grudnia 2018 Share Napisano 30 Grudnia 2018 Stary wypust Italeri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 31 Grudnia 2018 Share Napisano 31 Grudnia 2018 Bardzo mi się to brzydactwo podoba, tym bardziej że z takiego starego zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 31 Grudnia 2018 Share Napisano 31 Grudnia 2018 super! urzekły mnie sprężynki w układzie jezdnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Grudnia 2018 Share Napisano 31 Grudnia 2018 Rzadki pojazd i ciekawie wykonany. Jestnoare rzeczy który mi trochę nie podchodzą. Niektóre zacieki trochę jednak zbyt kontrastowe. No i przy gąsienicach można było popracować, słabo trochę wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 6 Stycznia 2019 Share Napisano 6 Stycznia 2019 Ładnie wyszedł. Ta bardzo kontrastowa modulacja koloru bazowego miło mnie zaskoczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 6 Stycznia 2019 Share Napisano 6 Stycznia 2019 Mocno kontrastowy, komiksowy nawet ale mi się podoba. Fajnie grubo usyfiony, a mimo to nie nudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 7 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2019 Dzięki,mniej więcej o taki efekt mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi