smoker Napisano 31 Grudnia 2018 Napisano 31 Grudnia 2018 Bardzo mi się to brzydactwo podoba, tym bardziej że z takiego starego zestawu. Cytuj
Adamerio Napisano 31 Grudnia 2018 Napisano 31 Grudnia 2018 super! urzekły mnie sprężynki w układzie jezdnym Cytuj
bazylms Napisano 31 Grudnia 2018 Napisano 31 Grudnia 2018 Rzadki pojazd i ciekawie wykonany. Jestnoare rzeczy który mi trochę nie podchodzą. Niektóre zacieki trochę jednak zbyt kontrastowe. No i przy gąsienicach można było popracować, słabo trochę wyszły. Cytuj
Herod Napisano 6 Stycznia 2019 Napisano 6 Stycznia 2019 Ładnie wyszedł. Ta bardzo kontrastowa modulacja koloru bazowego miło mnie zaskoczyła. Cytuj
Panzer4 Napisano 6 Stycznia 2019 Napisano 6 Stycznia 2019 Mocno kontrastowy, komiksowy nawet ale mi się podoba. Fajnie grubo usyfiony, a mimo to nie nudny. Cytuj
Mierzu Napisano 7 Stycznia 2019 Autor Napisano 7 Stycznia 2019 Dzięki,mniej więcej o taki efekt mi chodziło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi