MichalZ Posted January 8, 2019 Share Posted January 8, 2019 (edited) Witam, dawnooooo nic tu nie pokazywałem, przez weekend wykonałem taki o to model ( wpadł mi już w ręce sklejony w trakcie porządków w piwnicy), z racji bogatego wyposażenia zestawu i chęci zrobienia czegoś "tak po prostu" wpadłem na pomysł takiego o to vw kubelwagena coś al'a Berlin 1945 ,nic nie szpachlowałem,nie poprawiałem, poszedł prosto pod aero jak wyszło oceńcie sami, nie jest to moja wiodąca skala, ale w kolejce już ustawiłem opla blitza italeri i byc może będzie Panzer II DAK, Pozdrawiam Edited January 8, 2019 by MichalZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted January 8, 2019 Share Posted January 8, 2019 Super model. Bardzo mi się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted January 8, 2019 Share Posted January 8, 2019 (edited) Ładnie pomalowany i nienachalnie ubrudzony. Podoba mi się. Z "ale" to masz wypychacze na wewnętrznej stronie drzwi pasażera (podejrzewam że kierowcy też). Edited January 8, 2019 by bazylms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamerio Posted January 8, 2019 Share Posted January 8, 2019 super wyszedł podoba mi się ubrudzenie szyby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted January 9, 2019 Share Posted January 9, 2019 Super sprawa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts