MichalZ Napisano 8 Stycznia 2019 Share Napisano 8 Stycznia 2019 (edytowane) Witam, dawnooooo nic tu nie pokazywałem, przez weekend wykonałem taki o to model ( wpadł mi już w ręce sklejony w trakcie porządków w piwnicy), z racji bogatego wyposażenia zestawu i chęci zrobienia czegoś "tak po prostu" wpadłem na pomysł takiego o to vw kubelwagena coś al'a Berlin 1945 ,nic nie szpachlowałem,nie poprawiałem, poszedł prosto pod aero jak wyszło oceńcie sami, nie jest to moja wiodąca skala, ale w kolejce już ustawiłem opla blitza italeri i byc może będzie Panzer II DAK, Pozdrawiam Edytowane 8 Stycznia 2019 przez MichalZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 8 Stycznia 2019 Share Napisano 8 Stycznia 2019 Super model. Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Stycznia 2019 Share Napisano 8 Stycznia 2019 (edytowane) Ładnie pomalowany i nienachalnie ubrudzony. Podoba mi się. Z "ale" to masz wypychacze na wewnętrznej stronie drzwi pasażera (podejrzewam że kierowcy też). Edytowane 8 Stycznia 2019 przez bazylms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 8 Stycznia 2019 Share Napisano 8 Stycznia 2019 super wyszedł podoba mi się ubrudzenie szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 9 Stycznia 2019 Share Napisano 9 Stycznia 2019 Super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi