Mariusz 72 Napisano 5 Kwietnia 2021 Share Napisano 5 Kwietnia 2021 O przypadkiem załapałem się na koniec tej pracy. Robi wrażenie. Gratulacje Ładna kompozycja. Może nie wszystko jest idealnie ale większość świetnie wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 22 Kwietnia 2021 Share Napisano 22 Kwietnia 2021 Naprawdę imponująca praca. Gratulacje. Zainteresował mnie pojazd 6-kołowy z małymi kółkami z przodu.... Co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marczenko Napisano 28 Kwietnia 2021 Share Napisano 28 Kwietnia 2021 Wykonanie rewelacyjne bez dwóch zdań. Gdyby nie tytuł tematu to byłbym święcie przekonany że to skala 1/35 a nie 72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_W Napisano 17 Maja 2021 Share Napisano 17 Maja 2021 Brawo! Zgadzam się z kolegami że to jedna z najlepszych dioram w tej skali. Szczególny szacunek za drzewa, krzewy, wodę budynki i oczywiście "złomka" pod wiatą. Jeszcze raz brawo. Bardzo dużo pracy w to włożyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 29 Czerwca 2021 Share Napisano 29 Czerwca 2021 dopiero teraz zobaczyłem twoją pracę i wieki szacun tym bardziej że to 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 29 Czerwca 2021 Share Napisano 29 Czerwca 2021 Cudo..! Lepszej nie widziałem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 30 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2021 Leichter Radschlepper Laffly W15T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 26 Sierpnia 2021 Share Napisano 26 Sierpnia 2021 doskonała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek80 Napisano 7 Września 2021 Share Napisano 7 Września 2021 Rewelacyjna robota. Gratuluję umiejętności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi