Mikele Napisano 19 Stycznia 2019 Share Napisano 19 Stycznia 2019 Pierwszy w tym roku. Pudełkowy zestaw Trampka, Kilka bambetli wydłubanych od podstaw, pomalowany Gunze, przypudrowqany i napastowany Mig i AK. Lekki, łatwy i przyjemny, choć gumowe gąski to pomysł szaleńca w amoku - tak generalnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berni Napisano 19 Stycznia 2019 Share Napisano 19 Stycznia 2019 Co tu długo się rozwodzić...dla mnie świetny. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 19 Stycznia 2019 Share Napisano 19 Stycznia 2019 Ciekawe malowanko . Fajnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 25 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2019 Dzięki chłopaki. Podobał mi się ten kamuflaż, ale Chieftain mnie nie przekonywał swoją urodą, więc jak się Challenger II w tym make-up'ie pokazał to nie mogłem go nie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 25 Stycznia 2019 Share Napisano 25 Stycznia 2019 Ogląda się świetnie - gratuluje udanego projektu. Oto dowód że czasem "mniej znaczy więcej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi