swiezakov Napisano 21 Stycznia 2019 Share Napisano 21 Stycznia 2019 Witam jestem nowym członkiem grupy przedstawiam wam mój drugi model złożony w życiu oraz pierwszą podstawkę do niego! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 21 Stycznia 2019 Super Moderator Share Napisano 21 Stycznia 2019 Kolego, a może wrzucisz więcej zdjęć z innej perspektywy? Bo z tego zrobionego z góry, niewiele można zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 21 Stycznia 2019 Share Napisano 21 Stycznia 2019 Dokładnie. I proszę o info czyja to panterka (w sensie jaki producent)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 21 Stycznia 2019 Share Napisano 21 Stycznia 2019 To stara Tamiya 35065. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 21 Stycznia 2019 Share Napisano 21 Stycznia 2019 Nieodmiennie zastanawia mnie "przeskakiwanie" po kilka schodków jak jeszcze jako tako nie nauczy się chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi