Super Moderator jawkers Napisano 9 Lutego 2019 Super Moderator Share Napisano 9 Lutego 2019 Witam. Kupiłem "Wąż do aerografu" z filtrem, tak jest napisane na etykiecie. Niestety filtr jest nieszczelny i powietrze przez niego ucieka, a dokładnie przez te przeszklone otwory. Mógłbym wywalić ten filtr i kupić pochłaniacz wilgoci Paasche. Czy Paasche to jedyna firma która wypuszcza na rynek te pochłaniacze, czy są podobne produkty które można kupić w naszych sklepach? I czy taki filtr jest potrzebny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 9 Lutego 2019 Share Napisano 9 Lutego 2019 To zależy co masz na końcu sprężarki. Niezbędny nie jest . Ja używam Iwatowego na wszelki wypadek , bo dali go w pudełku z micronem za free ale jeśli chcesz coś takiego zamontować to gunze robi: http://mrhobby.pl/category/aerografy-akcesoria ten w wersji II ma zamontowany zawór MAC, więc mozna w ten sposób sobie dozbroić aerograf jeśli nie masz tej opcji w swoim. Nie wiem czym malujesz, to sie przypina bezpośrednio do wlotu powietrza do aerografu -czyli szybkozłączka na gwint filtra a filtr przykręcamy do wlotu powietrza aero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 9 Lutego 2019 Share Napisano 9 Lutego 2019 Nie masz na regulatorze pochłaniacz? Robi Gunze czy Sparmax. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 9 Lutego 2019 Autor Super Moderator Share Napisano 9 Lutego 2019 2 minuty temu, mbrnnr napisał: Nie masz na regulatorze pochłaniacz? Mam, ale pomyślałem że dodatkowy filtr się przyda. Ale może ten na regulatorze wystarczy. Dzięki panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 9 Lutego 2019 Share Napisano 9 Lutego 2019 Mam ten Mr.Hobby z regulacją. W porównaniu do szybkozłączki za kolkanaście zł z "regulacją" to niebo, a ziemia. Szybkozłączka jest właściwie zerojedynkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi