Tremac Napisano 8 Lutego 2015 Share Napisano 8 Lutego 2015 http://www.mirror-models.com/ Kolejne cztery ósemki się zapowiadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 8 Lutego 2015 Share Napisano 8 Lutego 2015 http://www.mirror-models.com/Kolejne cztery ósemki się zapowiadają. Żadnych 48 tutaj nie widzę , same 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 8 Lutego 2015 Share Napisano 8 Lutego 2015 Żadnych 48 tutaj nie widzę , same 35 O ten fragment tekstu na stronie głównej chyba chodziło : "Thank you all for your kind emails, positive feedback and compliments to our new kits! Our new kit producer very appreciates your positive comments! We keep working hard and there is more coming shortly, be ready. We will also open 1/48 scale range very soon, and you can expect for the start: 1/48 CMP C15TA Armored Carrier 1/48 CMP Mk I Otter 1/48 CMP Chevy FAT Cab13 1/48 CMP Ford FAT Cab11" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 8 Lutego 2015 Share Napisano 8 Lutego 2015 dzięki , szukałem po obrazkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 12 Lutego 2015 Share Napisano 12 Lutego 2015 Airfix też coś pokazał nowego na rok 2015 http://www.airfix.com/military-vehicles/1-48-scale-military-vehicles.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 11 Kwietnia 2015 Share Napisano 11 Kwietnia 2015 Kolejna nowa cztery ósemka. Pancer IV Dobry materiał na kolejnego trofiejszczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 11 Kwietnia 2015 Share Napisano 11 Kwietnia 2015 A ja głupi przepłacilem ostatnio na eBay za Pz4 z metalowa wanna. Czyżby Tamka postanowiła wyprodukować wszystkie 48 od nowa w wersji full plastik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 12 Kwietnia 2015 Share Napisano 12 Kwietnia 2015 I co ciekawe jest też dedykowany zimmerit to tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 19 Czerwca 2015 Share Napisano 19 Czerwca 2015 Tamiya zapowiada niby coś nowego German 3ton 4x2 Cargo Truck. Odnoszę jednak wrażenie już był ten model tyle ze z plandeką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 19 Czerwca 2015 Share Napisano 19 Czerwca 2015 To był przepak Italieri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 6 Października 2015 Share Napisano 6 Października 2015 Tamiya zapowiada kolejny model w 1:48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 25 Października 2015 Share Napisano 25 Października 2015 Nareszcie T 55 w 48 http://tank-mania.com/T-55-mod-1958-1-48.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 10 Listopada 2015 Share Napisano 10 Listopada 2015 Teciak ładny. Ale cena odstrasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 10 Listopada 2015 Share Napisano 10 Listopada 2015 Taki urok żywic. Ja ostatnio robię Pantere i po skalkulowaniu dodatków friule, lufa, blachy+ model wyszła podobna cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 Czy ktoś może wie coś o modelu Opel Admiral 1937-1939 ICM 48201. Jakoś niemogę go namierzyć w żadnym sklepie. Czy już w roku 2012 utknął jako zapowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 Obstawiam że utknął podobnie jak Gaz 69 którego też chyba jakiś czas temu zapowiadali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 GAZ-69 był zapowiadany przez ACE, obecnie ma status "SKORO", co może oznaczać, że do wiosny będzie. A w oczekiwaniu można nabyć BTR-60PB z Mikro Mir :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 Przepraszam za zamieszanie w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 Z ciekawości zapytam czy warto było 2 lata polować? Ciężko mi powiedzieć, nie siedzę w żywicy więc nie wiem. Jak dla mnie brakuje chociaż małego kawałka kalkomanii. Ogólnie model wydaje się prosty. Pudło: I zawartość pudełka: A, że w skali 1:48 straszna posucha jeśli chodzi o kolejowe modele to jak to mówią na bezrybiu i rak ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 A, że w skali 1:48 straszna posucha jeśli chodzi o kolejowe modele... Sprawdź jedynie rozstaw szyn - bo w moim Verlindenowskim S.Sp to nijak 1/48 nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 Z ciekawości zapytam czy warto było 2 lata polować? Ciężko mi powiedzieć, nie siedzę w żywicy więc nie wiem. Jak dla mnie brakuje chociaż małego kawałka kalkomanii. Ogólnie model wydaje się prosty. Pudło: I zawartość pudełka: A, że w skali 1:48 straszna posucha jeśli chodzi o kolejowe modele to jak to mówią na bezrybiu i rak ryba. Pare części do oczyszczenia jest. Szkoda ze kalek żadnych nie dają. Z zywicami trzeba uważać ja się naciolem z M25 dragon wagon koszta większe jak 1:35 a model kupa. Z tego co pamiętam wagon w 48 robił Batalion coś tam. Mam nadzieje ze uraczysz nas relacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 Mam nadzieje ze uraczysz nas relacją. Planuję większy projekt kolejowy, ale muszę jeszcze kilka zakupów poczynić. Ciekawie wyglądające wagony kolejowe w skali 1:48 robi hiszpańska firma Baluardmodels Pisałem do nich jednak bez odzewu. A szkoda bo na zdjęciach modele wyglądają obiecująco. Resztę wagonów można zobaczyć na stronie http://baluardmodels.com/48-modelos.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 23 Grudnia 2015 Share Napisano 23 Grudnia 2015 Widzę ze ambitny masz plan Oferta wagonów interesująca. Pierwszy raz tą firmę widzę. Możesz też popatrzyc w skali kolejowej bodaj skala 0 podobna do naszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 23 Grudnia 2015 Share Napisano 23 Grudnia 2015 Modele skali 0 odpadają na starcie. Ceny zaporowe i nie ma zabawy przy sklejaniu Pogrzebałem trochę głębiej w necie i się okazuje, że Baluardmodels już nie produkuje modeli żywicznych. Jeśli dobrze zrozumiałem wpisy na FB to wychodzi, że sprzedali całość do http://www.agvmodels.es/en/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 28 Grudnia 2015 Share Napisano 28 Grudnia 2015 Tym czasem w Martoli ciekawa zapowiedź od MicroMir- BTR-60PB Soviet Armoured Personnel Carrier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi