macek25 Napisano 11 Lutego 2019 Share Napisano 11 Lutego 2019 Witam w między czasie powoli zaczynam niemiecka niszczarke. Pytanie pokład drewniany huntera ma jakiś klej w sobie czy trzeba samemu to podkleić? Standardowo pudło no i parę drobiazgów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Lutego 2019 Share Napisano 11 Lutego 2019 Powininen mieć klej, przynajmniej mój do Dreadnought miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macek25 Napisano 11 Lutego 2019 Autor Share Napisano 11 Lutego 2019 Mam nadzieję że ma ten klej. Póki co większy kaliber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 12 Lutego 2019 Share Napisano 12 Lutego 2019 Poszedł donos, że od dział zaczynasz, a nie od kadłuba.. szykuj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macek25 Napisano 28 Lutego 2019 Autor Share Napisano 28 Lutego 2019 Wyrzutnie torped Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Lutego 2019 Share Napisano 28 Lutego 2019 No I byczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 28 Lutego 2019 Share Napisano 28 Lutego 2019 Równo i czysto. Tak trzymać! A jak tam kadłub? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macek25 Napisano 28 Lutego 2019 Autor Share Napisano 28 Lutego 2019 Jest jest zaraz fotkę zrobię ... w zasadzie robiłem już i jakoś zdjęć nie robiłem bo w zasadzie to samo co kolega podobnego robi tylko że z Dragona.... zaraz idę dalej dłubać to zrobię fotki ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macek25 Napisano 28 Lutego 2019 Autor Share Napisano 28 Lutego 2019 Witam no to fotki prace idą... na razie jak widać .. czas jeszcze pomalować podwozie ... I chyba jakieś camo. Miałem użyć tego ciemnego Primera ale postanowiłem wypróbować tym razem one shot, nawet ciekawy pokrywa el. fototrawione bez problemu oraz się mocno trzyma. Sorki za zdjecie na gazecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macek25 Napisano 28 Lutego 2019 Autor Share Napisano 28 Lutego 2019 Się człowiek napocil ... więcej maskowania niż malowania ... W tym przypadku użyłem masking putty dobra sprawa ... jak plastelina ale wielokrotnego użytku. Podwozie pomalowane sobie odpoczywa więc już jutro wrzucę coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Marca 2019 Share Napisano 1 Marca 2019 Niezły postęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Marca 2019 Share Napisano 1 Marca 2019 Ale ten kolor to jakiś taki mocno brązowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 1 Marca 2019 Share Napisano 1 Marca 2019 Ładnie. Ale kwestia koloru Primera nie jest zupełnie obojętna. Na Twoim miejscu zostałbym przy ciemnym. Szczególnie przy skomplikowanych brylach jak artyleria czy nadbodowki. Ciemny tworzy podstawę pod stworzenie głębi i swiatlocieni gdy pojedziesz kolorem bazowym. Technicznie osiagasz efekt mniejsza ilością warstw powłoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macek25 Napisano 1 Marca 2019 Autor Share Napisano 1 Marca 2019 (edytowane) O słuszna uwaga ... nic straconego w takim razie jeszcze Póki co wygląda to tak ... No i widzę że muszę deko poprawić. Edytowane 1 Marca 2019 przez macek25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Marca 2019 Share Napisano 1 Marca 2019 BENdOM jakieś udziwnienia koloru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macek25 Napisano 1 Marca 2019 Autor Share Napisano 1 Marca 2019 Będą a że jestem zapalonym graczem Wows to mam w planie coś takiego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macek25 Napisano 22 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2019 No po lekkim szukaniu dałem takie kamo ... prace idą do przodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macek25 Napisano 25 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2019 Coś tam idzie jest trochę do poprawy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 25 Kwietnia 2019 Share Napisano 25 Kwietnia 2019 3 godziny temu, macek25 napisał: jest trochę do poprawy Tło z lalą na tapczanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macek25 Napisano 25 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2019 Dobrze że nie dmuchana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macek25 Napisano 13 Lutego 2020 Autor Share Napisano 13 Lutego 2020 Troszkę znowu dłubać zacząłem na ile czas pozwolił. Najgorszy ten cały rigging, ile toż trzeba mieć cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi