Marcin M. Napisano 14 Lutego 2019 Share Napisano 14 Lutego 2019 (edytowane) Przepięknie wyrzeźbione popiersie. Z prawego profilu zwłaszcza - cały Willem Dafoe - tak samo brzydki jak oryginał. Malowany VGC, Citadelami i pactrą. Popiersie dotarło do mnie ze sklepu uszkodzone, klapka w prawej kieszeni była ułamana, dorobiłem tę część z gs-u, biuro obsługi klienta zadziałało jednak należycie i dosłali mi nowe popiersie. Pozdrawiam, Marcin. Edytowane 15 Lutego 2019 przez Marcin M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 14 Lutego 2019 Share Napisano 14 Lutego 2019 Fajne.Willem jest faktycznie podobny do siebie.Trochę trzeba by zmatowić bluzę tcu.No chyba,że taki refleks światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 Popiersie rzeczywiście świetne. Malowanie również super. Jednak tak jak wcześniej pisałem kolor bluzy moim zdaniem powinien być bardziej oliwkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 Marcin, ślicznie!!!! (ale obiecałeś coś na kołach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 Co do samej bluzy jej koloru prwidłowy jest wyblakły.Ten typ popeliny tak miał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 19 Lutego 2019 Share Napisano 19 Lutego 2019 Teraz, push-up78 napisał: Co do samej bluzy jej koloru prwidłowy jest wyblakły.Ten typ popeliny tak miał. Sam mam taka bluzę ze dwie i portki z epoki wobec tego kolor jak najbardziej wyblakła oliwka .Jak nowa to ciemno zgniły oliwkowy kolor.Sama bawełna to raczej długo koloru nie trzymała wobec panującej wilgoci i ciągłego kontaktu z okresowym praniem płukaniem w wodzie.Ale to tak dla zainteresowanych tematyką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 20 Lutego 2019 Autor Share Napisano 20 Lutego 2019 Dzięki chłopaki za odzew, zainteresowanie i miłe słowa. Co do bluzy, tak, wiem kolor zielony nie taki, ale to tak specjalnie, żeby przyciagał wzrok i do poćwiczenia cieniowania zielonego. Na początku pomalowałem typowym olive drab (od AK), ale od patrzenia mdło sie robiło, poza tym gryzło mi się strasznie z kolorem włosów (rdzawobrązowe AK z pomarańczowym VGC), więc wybór padł na fantazyjne zielenie od VGC i Citadeli (goblinowe, skorpionowe i orkowe ) Podejrzewam, że prawidłowy kolor (w miarę) to podobny do tego jaki ma na naszywkach - a to akurat wehrmachtowa zieleń Vallejo Model Color, z małą domieszka czarnej pactry. Najbardziej zadowolony jestem z odcieni skóry (obojczyki i szyja) i oczu, trzy dni malowałem/poprawiałem, aż w końcu spojrzał na mnie jak należy. 10 godzin temu, enten napisał: Marcin, ślicznie!!!! (ale obiecałeś coś na kołach ) Eh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 20 Lutego 2019 Share Napisano 20 Lutego 2019 Bluza moja dawna w rozmiarze Large long okres Nam ery stan magazynowy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi