hiwis Posted February 16, 2019 Share Posted February 16, 2019 Miguś skończony. Taka luźna interpretacja-profanacja tego pięknego samolotu w niepięknym wykonaniu : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted February 16, 2019 Share Posted February 16, 2019 Prawie go nie widać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted February 16, 2019 Share Posted February 16, 2019 Koncepcja bardzo dobra i wykonanie moim zdaniem też dobre. Jedynie wydaje mi się że w takiej sytuacji kabina powinna być otwarta - nikt by jej raczej nie zamykał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariucha Posted February 16, 2019 Share Posted February 16, 2019 2 godziny temu, bazylms napisał: Koncepcja bardzo dobra i wykonanie moim zdaniem też dobre. Jedynie wydaje mi się że w takiej sytuacji kabina powinna być otwarta - nikt by jej raczej nie zamykał. Albo nikt by jej raczej nie otwierał... Scenka fajna, tylko ja bym poczekał z fotkami do rana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted February 16, 2019 Share Posted February 16, 2019 1 godzinę temu, Mariucha napisał: Albo nikt by jej raczej nie otwierał... Tys prowda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baas ArK Posted February 16, 2019 Share Posted February 16, 2019 Bardzo ciekawe i niesztampowe podejście do tematu. Mnie się podoba. Tylko wydaje mi się, że w przypadku przymusowego lądowania to te wszystkie "szpeja" pogubiłby dalej od miejsca lądowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METYS Posted February 17, 2019 Share Posted February 17, 2019 (edited) Wykonanie powalające tylko fajnie by było gdybyś wstawił fotki z większą ilością światła. Powaliło mnie zbliżenie na "nos" miga, fotka 10, genialne. Tylko nie rozumiem jak pilot pożegnał się z życiem skoro ani maszyna nie zniszczona ani dziur po kulach na wysokości kabiny, no chyba że zawał no i kto zamkną tą owiewke? No chyba że to co w tych ciemnościach wygląda na grób, nim nie jest. Edited February 17, 2019 by METYS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiwis Posted February 17, 2019 Author Share Posted February 17, 2019 Dziękuję Zacni Panowie :-) Zdjęcia celowo trochę ciemne.Kabina zamknięta, pilot w grobie obok - dobre ludzie pochowali i zamknęli owiewkę. Szpeja by coś było ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts