hiwis Napisano 16 Lutego 2019 Share Napisano 16 Lutego 2019 Miguś skończony. Taka luźna interpretacja-profanacja tego pięknego samolotu w niepięknym wykonaniu : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 16 Lutego 2019 Share Napisano 16 Lutego 2019 Prawie go nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Lutego 2019 Share Napisano 16 Lutego 2019 Koncepcja bardzo dobra i wykonanie moim zdaniem też dobre. Jedynie wydaje mi się że w takiej sytuacji kabina powinna być otwarta - nikt by jej raczej nie zamykał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 16 Lutego 2019 Share Napisano 16 Lutego 2019 2 godziny temu, bazylms napisał: Koncepcja bardzo dobra i wykonanie moim zdaniem też dobre. Jedynie wydaje mi się że w takiej sytuacji kabina powinna być otwarta - nikt by jej raczej nie zamykał. Albo nikt by jej raczej nie otwierał... Scenka fajna, tylko ja bym poczekał z fotkami do rana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Lutego 2019 Share Napisano 16 Lutego 2019 1 godzinę temu, Mariucha napisał: Albo nikt by jej raczej nie otwierał... Tys prowda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 16 Lutego 2019 Share Napisano 16 Lutego 2019 Bardzo ciekawe i niesztampowe podejście do tematu. Mnie się podoba. Tylko wydaje mi się, że w przypadku przymusowego lądowania to te wszystkie "szpeja" pogubiłby dalej od miejsca lądowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 17 Lutego 2019 Share Napisano 17 Lutego 2019 (edytowane) Wykonanie powalające tylko fajnie by było gdybyś wstawił fotki z większą ilością światła. Powaliło mnie zbliżenie na "nos" miga, fotka 10, genialne. Tylko nie rozumiem jak pilot pożegnał się z życiem skoro ani maszyna nie zniszczona ani dziur po kulach na wysokości kabiny, no chyba że zawał no i kto zamkną tą owiewke? No chyba że to co w tych ciemnościach wygląda na grób, nim nie jest. Edytowane 17 Lutego 2019 przez METYS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 17 Lutego 2019 Autor Share Napisano 17 Lutego 2019 Dziękuję Zacni Panowie :-) Zdjęcia celowo trochę ciemne.Kabina zamknięta, pilot w grobie obok - dobre ludzie pochowali i zamknęli owiewkę. Szpeja by coś było ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi