rhinoceros Napisano 17 Lutego 2019 Share Napisano 17 Lutego 2019 Jak w temacie- wszedłem w posiadanie nieznacznie wybrakowanego zestawu Italeri 082. Chętnie kupię bądź przygarnę część 17C, czyli prawe okienko kabiny pilota. Pozdrawiam. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 2 Marca 2019 Autor Share Napisano 2 Marca 2019 Nadal potrzebuję... Pozdrawiam. ER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 6 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2019 A może ktoś już znalazł? Pozdrawiam. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 6 Czerwca 2019 Share Napisano 6 Czerwca 2019 Moim zdaniem masz lewe to e\wytnij z kawałka tworzywa przezroczystego. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 9 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2019 Adamie, dziękuję za radę. Tak pewnie zrobię, jeżeli nie znajdę oryginału. Szyba, jak wiesz zapewne, ma przetłoczenie- jest wypukła. A ja nie chcę się bawić w tworzenie kopyta itd. . Pozdrawiam serdecznie i czekam na oferty. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Czerwca 2019 Share Napisano 9 Czerwca 2019 Zawsze możesz uderzyć do Italeri z prośbą o odsprzedanie przeźroczystaej ramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 9 Czerwca 2019 Share Napisano 9 Czerwca 2019 Tak z ciekawości spytam: ale na co liczysz? Że ktoś ma te zestaw i go sobie zdekompletuje żeby Ci oddać szybkę? Bo z tego co widziałem to w tym zestawie chyba nie ma dwóch wersji oszklenia do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 9 Czerwca 2019 Share Napisano 9 Czerwca 2019 witam jesli Revell przepakowal te wersje, albo okna sa takie same, to napisz do revella Na pewno Ci przysla. Pod tym wzgledem sa nie do pobicia - korzystalem juz kilkakrotnie Jak bedziesz potrzebowal, to dam Ci namiary i cala reszte Pozdrawiam Bravo112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 9 Czerwca 2019 Share Napisano 9 Czerwca 2019 1 godzinę temu, Solo napisał: Tak z ciekawości spytam: ale na co liczysz? Że ktoś ma te zestaw i go sobie zdekompletuje żeby Ci oddać szybkę? Bo z tego co widziałem to w tym zestawie chyba nie ma dwóch wersji oszklenia do wyboru. Widać, że nie masz teściowej, która by mogła wpaść na pomysł odkurzenia modeli. Czasem po takiej akcji pozostają pewne elementy do utylizacji/odzysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 9 Czerwca 2019 Share Napisano 9 Czerwca 2019 Żeby nie było - oczywiście miałem na myśli elementy modelu a nie teściowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 10 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2019 Dzięki za poradę, aby się skontaktować z producentem. A... Pytanie "z ciekawości" Pana Solo zignoruję. Może miał zły dzień? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Czerwca 2019 Share Napisano 10 Czerwca 2019 Nie, w moim pytaniu nie było cienia złośliwości. Po prostu ciekawi mnie na co liczysz prosząc żeby ktoś sobie zdekompletował zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi