Sławekb Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 Witam panowie,czy ktoś ma jakieś rozeznanie w temacie?...Znalazłem to na fejsie...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artek82 Posted February 24, 2019 Share Posted February 24, 2019 Nareszcie No ze dwa to obowiązkowo wezmę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławekb Posted February 24, 2019 Author Share Posted February 24, 2019 39 minut temu, Artek82 napisał: Nareszcie No ze dwa to obowiązkowo wezmę Siemanko...ale niewiele wiem na ten temat....czy to żywica,czy plastik?.....widać,że pięknie odzwierciedlony model....ale kiedy co i jak???))). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pires Posted February 25, 2019 Share Posted February 25, 2019 patrząc na daty zamieszczonych materiałów, to chyba projekt zarzucony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławko Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 Daty poszczególnych wpisów na FB oraz ostatnia wiadomość tam umieszczona pozwalają mieć nadzieję, że projekt nie został zarzucony. Po wpisach widać, że to wydruki z drukarki 3D, czyli raczej końcowym materiałem podejrzewam będzie żywica. Najlepiej było by zadać tam pytanie do autora, madziarski to może nie jest bardzo popularny język u nas ale widziałem tam też wpisy po angielsku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławekb Posted February 26, 2019 Author Share Posted February 26, 2019 Na stronie ANSWER PLASTIC KITS przy okazji SOKOŁA poruszyłem temat GAWRONA I JAK-12,żeby zrobili po SOKOLE......i tam mi odpisano,że jakaś firma ze wschodu szykuje te modele i niebawem powinni to obwieścić,ale nie powiedziano mi kto to ma wypuścić....no i zagrzebałem na fejsie i to mi wyskoczyło z NORM MODELS.....Coś tam nawet na ich stronie zapytałem,ale widzę,że cisza w temacie..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafalik Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 Po Sokole planują znacznie ciekawsze modele, niż PZL-101/Jak-12. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts