Sławekb Napisano 22 Lutego 2019 Share Napisano 22 Lutego 2019 Witam panowie,czy ktoś ma jakieś rozeznanie w temacie?...Znalazłem to na fejsie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 24 Lutego 2019 Share Napisano 24 Lutego 2019 Nareszcie No ze dwa to obowiązkowo wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 24 Lutego 2019 Autor Share Napisano 24 Lutego 2019 39 minut temu, Artek82 napisał: Nareszcie No ze dwa to obowiązkowo wezmę Siemanko...ale niewiele wiem na ten temat....czy to żywica,czy plastik?.....widać,że pięknie odzwierciedlony model....ale kiedy co i jak???))). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 25 Lutego 2019 Share Napisano 25 Lutego 2019 patrząc na daty zamieszczonych materiałów, to chyba projekt zarzucony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 26 Lutego 2019 Share Napisano 26 Lutego 2019 Daty poszczególnych wpisów na FB oraz ostatnia wiadomość tam umieszczona pozwalają mieć nadzieję, że projekt nie został zarzucony. Po wpisach widać, że to wydruki z drukarki 3D, czyli raczej końcowym materiałem podejrzewam będzie żywica. Najlepiej było by zadać tam pytanie do autora, madziarski to może nie jest bardzo popularny język u nas ale widziałem tam też wpisy po angielsku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 26 Lutego 2019 Autor Share Napisano 26 Lutego 2019 Na stronie ANSWER PLASTIC KITS przy okazji SOKOŁA poruszyłem temat GAWRONA I JAK-12,żeby zrobili po SOKOLE......i tam mi odpisano,że jakaś firma ze wschodu szykuje te modele i niebawem powinni to obwieścić,ale nie powiedziano mi kto to ma wypuścić....no i zagrzebałem na fejsie i to mi wyskoczyło z NORM MODELS.....Coś tam nawet na ich stronie zapytałem,ale widzę,że cisza w temacie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalik Napisano 26 Lutego 2019 Share Napisano 26 Lutego 2019 Po Sokole planują znacznie ciekawsze modele, niż PZL-101/Jak-12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi