michal0281 Napisano 4 Marca 2019 Share Napisano 4 Marca 2019 (edytowane) Warsztat rozpoczety w marcu 2016, w koncu udalo sie ukonczyc, latwo nie bylo, wyszlo cos takiego: Jak zwykle mialem problemy ze zdjeciami, moze w sobote lub niedziele przy wsparciu dziennego swiatla uda mi sie zrobic lepsze, bo przyznam, ze na moje oko sporo traci ten model na tych fotkach. Dzieki i pozdrawiam. Edytowane 4 Marca 2019 przez michal0281 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Marca 2019 Share Napisano 4 Marca 2019 Model mi się bardzo podoba. Szkoda tylko że stoi na takim czarnym cokole a nie na jakiejś podstawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 5 Marca 2019 Autor Share Napisano 5 Marca 2019 Dzieki, co do podstawki to..... tak, wiem, wypadalo zrobic, tylko jakos mi weny zabraklo, ale ciesze sie , ze przynajmniej wojakow zrobilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 6 Marca 2019 Share Napisano 6 Marca 2019 (edytowane) Świetna robota, nieprzekombinowany, realistycznie wygląda Edytowane 6 Marca 2019 przez Marcin K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 14 Marca 2019 Share Napisano 14 Marca 2019 Model rewelka, bardzo mnie się podoba. Jedynie gąsienice po wewnętrznej stronie bym wyczyścił. One sie tam nie brudzą w miejscu styku z kołami, są wypolerowane. Tak samo jak zęby na środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 14 Marca 2019 Autor Share Napisano 14 Marca 2019 Dzieki. Troche racji z tymi gaskami jest, myslalem nad tym w czasie prac ale potem jakos zapomnialem, za to zeby swieca sie jak trzeba tylko nie widac na tych moich kulawych fotkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 14 Marca 2019 Share Napisano 14 Marca 2019 A ja bym jeszcze sreberkiem grzbiety gąsek przeciągnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi