mandrivecs Napisano 22 Maja 2019 Share Napisano 22 Maja 2019 Powiedzcie mi jedną rzecz... Czy T-14 została już wdrożona do służby w jednostkach..? Ewentualnie jakieś fotki ze strzelań poligonowych etc. posiadacie..? Bo w goglach to w zasadzie wersje defiladowe i wystawowe "only"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 22 Maja 2019 Share Napisano 22 Maja 2019 Znalazłem fajny film z budowy T-14 Zvezdy prosto z pudła. Autor pomalował model w ciekawe kamo, które opisał jako Hypnotechnical Camo Terminator 2 (widać na filmie, przed rozpoczęciem malowania). Tego typu zestaw kolorów znajdziemy w Terminatorze Trumpetera... Macie zdjęcia T-14 w tym Camo, czy to tylko swobodna interpretacja autora modelu..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 22 Maja 2019 Share Napisano 22 Maja 2019 (edytowane) 31 minut temu, mandrivecs napisał: Powiedzcie mi jedną rzecz... Czy T-14 została już wdrożona do służby w jednostkach..? Ewentualnie jakieś fotki ze strzelań poligonowych etc. posiadacie..? Bo w goglach to w zasadzie wersje defiladowe i wystawowe "only"... Szczerze wątpię Mariusz by zostały wdrożone do służby, ten czołg to w sumie prototyp, awaryjny no i za drogi przede wszystkim. Ale kilka zdjęć z jazd poligonowych jest. Jest także krótki film na YT A co do malowania z YT, to raczej interpretacja autora modelu. Zapewne chodzi Tobie o to szaro, żółto, czarne, prawda? Takie malowanie występuje na wystawowym BMPT-72 TERMINATOR II, tylko na terminatorze zamiast czarnego, są dwa odcienie szarości. Edytowane 22 Maja 2019 przez Grzegorz Grabowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 22 Maja 2019 Autor Share Napisano 22 Maja 2019 9 minut temu, mandrivecs napisał: Macie zdjęcia T-14 w tym Camo, czy to tylko swobodna interpretacja autora modelu..? "Chyba" nie było w tym Camo, tylko what-if Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 22 Maja 2019 Share Napisano 22 Maja 2019 Jak dla mnie, każde inne malowanie niż jednolite, zielone, to malowanie waht if. Choć mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 22 Maja 2019 Share Napisano 22 Maja 2019 7 minut temu, Grzegorz Grabowski napisał: Jak dla mnie, każde inne malowanie niż jednolite, zielone, to malowanie waht if. Choć mogę się mylić. Możesz Grzesiu, możesz... Znalazłem kamo z pudełek Zvezdy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 22 Maja 2019 Share Napisano 22 Maja 2019 10 minut temu, mandrivecs napisał: Możesz Grzesiu, możesz... Znalazłem kamo z pudełek Zvezdy: A widzisz, więc jednak jest. Nie twierdzę, że jestem encyklopedią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 22 Maja 2019 Autor Share Napisano 22 Maja 2019 Mam jedynie semi gloss clear x-35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 22 Maja 2019 Share Napisano 22 Maja 2019 Terminator II Expo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 22 Maja 2019 Share Napisano 22 Maja 2019 Machnij jeszcze trochę farba olejna do poprawy kolorów i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 22 Maja 2019 Autor Share Napisano 22 Maja 2019 Olejów nie będę używał, z założenia miał być z wystawy w „miarę” czysty nastepny czy t-15, terminator czy 90 będzie bardziej styrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 22 Maja 2019 Share Napisano 22 Maja 2019 Panele możesz urozmaicić olejnymi... Rozjaśnić. Żeby nie było plastikowej zabaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 22 Maja 2019 Autor Share Napisano 22 Maja 2019 Tak, ale problemem jest czas niestety, mam go tylko dzisiaj i jutro i nie zdążę się wyrobić na Kraków niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 24 Maja 2019 Share Napisano 24 Maja 2019 Bez pośpiechu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi