panDespota Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 (edited) Chciałem przedstawić jeszcze jeden konkursowy model z bratniego forum. Prosto z pudła bez dodatków. Malowany Waledżo. Hinomaru i pasy malowane od szablonów. Z drobnych przeróbek to wykonałem okrągłe otwory za zagłówkiem pilota i dodałem karabiny w nosie, których zestaw nie posiadał. Latadlo przenitowane. Tu oryginał Zapraszam do galerii i ew. komantowania Edit. Jeszcze jedna fota od spodu z innego kąta Edited March 16, 2019 by panDespota 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zzz Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 Wajecho. Fajny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panDespota Posted March 16, 2019 Author Share Posted March 16, 2019 4 minuty temu, mbrnnr napisał: Wajecho. Fajny. Wiem wiem. Ostatnio znowu zacząłem oglądać chłopaków i mi się ten motyw przypomniał 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 Wyszedł fajny japoniec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek d Posted March 17, 2019 Share Posted March 17, 2019 Podoba się. Ładny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts