RH Napisano 30 Marca 2019 Share Napisano 30 Marca 2019 Pozwolę sobie wrzucić kolejny "pancerniak" -tym razem jest to działo samobieżne ISU-152 w malowaniu LWP z lat 60-tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 31 Marca 2019 Share Napisano 31 Marca 2019 Niestety nie jest dobrze, moze tak warsztat nastepnym razem, ludzie doradza, podpowiedza co i jak.... model poklejony ok, ale reszta niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 13 Kwietnia 2019 Share Napisano 13 Kwietnia 2019 nie jest źle, bez przesady... kalki trochę krzywo na zbiornikach, ale kolor dobry, nie jest usyfiony jak to ostatnio jest moda. Można trochę błotka na koła i gąsienice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GenKamyk Napisano 14 Kwietnia 2019 Share Napisano 14 Kwietnia 2019 Moim zdaniem jest ok. Może bez współczesnych cudów jak modulacje itp ale poprawnie. Powinieneś spróbować wypłowień farbami olejnymi, prosta technika i łatwo ją kontrolować. No ale przede wszystkim zdjęcia. Widać, że robione gdzieś przy oknie. Najłatwiej wziąć czarną kartkę a2, położyć ją na krześle i cyknąć fotę na zewnątrz czy na balkonie (oczywiście nie w pełnym słońcu) i będzie wyglądać o niebo lepiej. Wybacz szkic to mój max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 14 Kwietnia 2019 Share Napisano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) Model wykonany rzeczywiście poprawnie a nawet bardzo poprawnie. Mam natomiast mieszane odczucia bo wydaje mi się, że zdecydowanie zbyt szybko zakończyłeś zabawę z tym pojazdem. Lecz jeszcze nic straconego bo to jest dobra baza pod dalszą robotę i z modelu bardzo poprawnego można by wyciągnąć model bardzo dobry. Trochę siuwaksów i dawaj więcej zdjęć bo tak jak napisałem tu jest potencjał pod coś lepszego. To błotko to chyba efekt arylowy od vallejo? Świetnie się prezentuje jak wetrzeć w niego jakiś pigment ziemisty. Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez TAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi