Stojkovic Napisano 30 Kwietnia 2019 Share Napisano 30 Kwietnia 2019 Marder dojechał do finału. Prace z jego wykorzystaniem będę kontynuował juz w dziale dioramy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlito Napisano 30 Kwietnia 2019 Share Napisano 30 Kwietnia 2019 Czekałem na tą galerię bo byłem ciekaw jak będzie wyglądał na podstawce i... Się nie zawiodłem. Robi to naprawdę wrażenie.. Gratuluję modelu i czekam na kolejne warsztaty, będę zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 30 Kwietnia 2019 Share Napisano 30 Kwietnia 2019 Przydała by się kolejna "Kuna" w kolekcji.. i jestem na TAK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 30 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2019 Kolejny Marder będzie koniecznie z Darłowwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 30 Kwietnia 2019 Share Napisano 30 Kwietnia 2019 1 minutę temu, Stojkovic napisał: Kolejny Marder będzie koniecznie z Darłowwa I to jest słuszna koncepcja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Maja 2019 Share Napisano 2 Maja 2019 Model ładny, ale na chwilę obecną to z podstawką trochę słabo się komponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 4 Maja 2019 Autor Share Napisano 4 Maja 2019 Podstawka jest przejściowa - budowana tylko na Moson. Będzie nieco większa finalnie i z figurkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 5 Maja 2019 Share Napisano 5 Maja 2019 Super! Tylko ten śnieg na gąsienicach i kołach wygląda jak zaschnięta pianka do golenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi