Super Moderator jawkers Napisano 12 Marca 2008 Super Moderator Share Napisano 12 Marca 2008 (edytowane) Witam. Model Western Star L.A. Fire Dept. Recovery Truck jest już gotowy. Model budowałem od 15.11.2007r. do 11.03.2008r. Relację z budowy można zobaczyć pod tym linkiem: viewtopic.php?t=5003&start=0 Jest to model do którego wykonania użyłem całych moich sił. Model został wykonany wg. instrukcji jaką podaje producent, z kilkoma elementami własnego pomysłu. - Wnętrze wykonałem według własnego uznania. - Dla uatrakcyjnienia dodałem łańcuch. - Linę z zestawu zastąpiłem liną producenta "EUREKA XXL" - Elementy chromowane przez producenta, zostały wyczyszczone z chromu i pomalowane Alcladem II. - Silnik jak i rama otrzymał instalację. Do pomalowania modelu użyłem 2,5 puszki spray-u Motip "Daewoo 73L 858116", a następnie lakierem bezbarwnym. Zapraszam do oglądania. Zdjęcia przy sztucznym świetle w pomieszczeniu. Zdjęcia w terenie. Do zdjęć wykorzystałem ten teren. Edytowane 20 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 Świetne fotki tak jak i model , super robota , gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 No brawo Świetny model i fotki Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladek Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 Nie lubie modeli "cywilnych" ale ten akurat mi się spodobał Świetne wykonanie i efektowne fotki Gratulacje ! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 Świetnie prowadziłeś relację, tak jak i ten model jest świetny! No i wielki plus za fotki (nie ma to jak poleżeć na asfalcie, co? ) Ładny chromik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 Boomba super model poprostu piękny. Masz ode mnie DUŻE Waldek widzę że jesteś z moich okolic Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 Wow, tyle fotek nie widziałem nawet z relacji konkursu a modelik supcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 Nie no model super ci wyszedł!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 12 Marca 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 12 Marca 2008 (edytowane) Witam. Dzięki wielkie panowie. Tak to super sprawa tak sobie leżeć na asfalcie, gdyby nie to, że był troche zimny to bym sobie dłużej poleżał Niewiem co sobie myśleli ludzie którzy jeżdzili tą drogą i widzą z ok. 400m., jak jakiś gość leży na drodze i robi zdjęcia samochodzikowi. Jak już przejeżdżali obok to każdy szukał co jest w miejscu gdzie leżałem, a później takim zdziwionym wzrokiem patrzyli na mnie. Ale ja byłem zabezpieczony, miałem kaptur na głowie. W końcu nie codziennie, robi się zdjęcia do galerii konkursowej. Edytowane 15 Marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 15 Marca 2008 Share Napisano 15 Marca 2008 Model tak realistyczny, że na niektórych zdjęciach wygląda jak prawdziwy truck. Naprawdę wielkie gratulacje! Masz ogromne szanse na zdobycie nagrody w konkursie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 15 Marca 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 15 Marca 2008 Dziękuję, Ci Adize Co do zdobycia nagrody, to pozostawmy to głosowaniu. W konkursie powstało tyle pięknych i realistycznie wyglądających modeli, a ile jeszcze jest nie skończonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 25 Marca 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 25 Marca 2008 Witam. Taki mały Fotomontarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Bardzo pomysłowo, ale lepiej by wyglądało jakbyś dał zdjęcie własnego silnika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 2 Kwietnia 2008 No tak, tylko mój silnik jest czarny i nie było by widać wszystkiego tak jak w tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 18 Maja 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 18 Maja 2008 Witam. Westernstar zdobył, kolejne dwie niespodzianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Nieeeeeee nooooo pełen szacun . GRATULUJĘ . Pozdrawiam i życzę kolejnych wygranych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trac_k Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Moje gratulacje, zasłużone nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 podziwiam wykonania gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Fajny fire truck ale mi się jako model , troche nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Nooo gratuluję nagrody kolego jawkers Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 18 Maja 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 18 Maja 2008 Dziękuję bardzo wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 19 Maja 2008 Share Napisano 19 Maja 2008 Nie wiem co lepsze krajobraz czy moedel, albo jedno i drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 20 Maja 2008 Share Napisano 20 Maja 2008 super po prostu rewelacja weź trochę przybrudź a nikt się nie kapnie że to model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 19 Września 2016 Share Napisano 19 Września 2016 Bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi